cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bulut Depolama

(Topic created on: 09-08-2024 05:10 PM)
222 Views
_FVS_
Active Level 10
Options
Diğer

Herkese hayırlı günler dilerim. Samsung'un güzel özelliklerinden biri Galeri uygulamasında fotoğrafları OneDrive'ye kaydetme seçeneğinin olması lakin bunu sadece OneDrive ile mi sınırlı? Başka buluttaki resimleri galeride görüntüleme seçeneği var mı? Bi de dosyalarım uygulamasında sadece sadece OneDrive ile Google Drive var başka bulut hesaplarıda eklenebiliyor mu? Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ediyorum. 

5 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Diğer
Maalesef öyle ama google drive zaten çok ucuz bu arada eğer kendi bilgisayarında alanın varsa ftp sunucusu yapıp ona da bağlayabilirsin🙂https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/Bilgisayar-Depolamanızı-Nasıl-Telefonunuzda-Kullanabiriz-F...

View solution in context

Solution
Siberizm
Active Level 4
Diğer
Sadece Galeri değil Notlar ve diğer belgelerde de kullanılabiliyor.

View solution in context

Solution
Diğer
Maalesef olmuyor google fotoğrafları kullanmanız lazım

View solution in context

Solution
Diğer
Galeri ve notlar için uygılama içeriğinden microsoft hesabını girmeniz gerekir onedrive a erişim için

View solution in context

Solution
MehmetYalcn
Expert Level 5
Diğer
1. soru maalesef

2.soru ağ depolanması bölümünden ekleyebilirsin1725813572142.jpg1725813646478.jpg

View solution in context

13 Comments
Solution
Diğer
Maalesef öyle ama google drive zaten çok ucuz bu arada eğer kendi bilgisayarında alanın varsa ftp sunucusu yapıp ona da bağlayabilirsin🙂https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/Bilgisayar-Depolamanızı-Nasıl-Telefonunuzda-Kullanabiriz-F...
_FVS_
Active Level 10
Diğer
Yorumun için teşekkür ediyorum. Akşam önerini deneyeceğim lakin google drive'de zaten boş alanım çok ben OneDrive gibi galerimde de gözükmesini istiyorum.
Solution
Diğer
Maalesef olmuyor google fotoğrafları kullanmanız lazım
Solution
Siberizm
Active Level 4
Diğer
Sadece Galeri değil Notlar ve diğer belgelerde de kullanılabiliyor.
Diğer
Notlar sm cloud diye biliyorum
Siberizm
Active Level 4
Diğer
One Note açılınca One Drivea otomatik yedekleniyor hocam
Diğer
One note u kim bağlıyor ki🙂
Siberizm
Active Level 4
Diğer
Bağlanınca*? Mantıken o zaman Geleride One Drivea bağlanmalı