cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

50.000 Beğeniye Özel Etkinlik 😍❤

(Topic created on: 12-08-2021 09:25 PM)
110 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Diğer

Merhaba Sevgili Members Kullanıcıları,

Beni bu günlere getiren desteğini esirgemeyen members kullanıcılara gönülden teşekkürlerimi iletiyorum 😍 iyiki varsınız ❣

50.000 beğeniye özel etkinlikte sizlere birkaç tane sorular soracağım cevaplarınızı merakla bekliyorum , amacımız eğlenmektir 😊😍

1) Samsung denilince aklınıza ilk gelen nedir?

2) Samsung Members öncesinde Forum deneyiminiz varmıydı? Members size ne kadar yararı dokundu ?

3) Telefonlarımız İhtiyaç mıdır yoksa Lüks müdür ?

4) Samsung Sponsorunda olmak istermiydiniz, yoksa normal kullanıcı mı olmak istermiydiniz?

5) Forumda Sevdiğiniz moderetörler veya üyeler kimlerdir ?

Etkinliğe katılan kullanıcı arkadaşlarıma canı gönülden teşekkürlerimi sunarım 😊😍

68 Comments
Diğer
Senide seviyoruz kalbimizde ayrı bi yerdesin sen alfa en önemli kişi mod amcalara yazsa görüyorlar modlar😂
Rose67_
Expert Level 5
Diğer
YA ZATEN şaka yapıyorum beni sevmek zorunda değilsin 😅😅

MODERATÖRLER YİNE EVDEN EVE NAKLİYAT YAPARCASINA GÖNDERİ TSŞIMSYIN😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Diğer
ÖNCELIKLE SENI KUTLARIM

1.Süper ekranları var ve kaliteli olması
2.Vardı Burdaki yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım etmem bana mutluluk verdi bilgi verme yararı oldu buradakilere
3.Telefon ihtiyaçtır bence ama bazı kişilere lüks
4.olmak isterdim daha iyi Bi anlatım sağlardım
5.Burda kim bilgili ise o önemlidir benim için kimseyi ayırt etmem Samsung moderetörlerede içtenlikle teşekkür ederim bizlere bilgi verdikleri için
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Değerli yorumununuz için teşekkür ederim 😍😊
Diğer
Rica ederim
YasinS10Lite
Active Level 9
Diğer
1) Samsung denilince aklıma kalite, sağlamlık ve güven geliyor. Çünkü bu cihazdan öncede samsung s3mini volue edition kullanıyodum. Nerdeyse 8 yıl oldu ve hiçbir sıkıntı çıkarmadan çalışmaya devam ediyor.

2) Members ran önce böyle bir deneyimim yoktu. Hatta s3mini kullanırken hayal ederdim samsung kullanıcıları ile sohbet edebileceğimiz, fikir alışverişi yapabileceğimiz bir sistem olmasını. A70 e ilk geçtiğimde yeni telefon heyecanından daha çok
bu sevindirmişti beni.😅😅

3)Telefonlar artık ihtiyaç derecesine gelmiştir. Çünkü arama, mesaj atma nın yanı sıra özellikle öğrenciler için diyebilirim ders çalışma, eğlenme gibi çık işe yarıyor. Bu yüzden de ÖTV yi saçma buluyorum. Sonuç olarak bu bir ihtiyaççç.

4)Sponsorluk almak güzel olabilir tabii. Nede olsa son model cihazları alıp denemek çoğu kişinin hayali.( Maalesef ülkemiz vergi sistemi buna izin vermiyor.)( Örneğin Eylül 2020'de 5000₺ ile s10lite ı aldım. O zamanlar yurtdışında 500-600$ civarıydı. Fakat şuan yurtdışı fiyatının 300-400$ olmasına rağmen bu cihaz ülkemizde 9000₺ hatta bazı sitelerde 12000₺ yi geçmiş durumda. Şaka gibi ama gerçek)
5)Forumda pek sevebildiğim moderator yok. Çünkü hep kopyala-yapıştır yapıyorlar. Konu açtığım zaman yardımcı olmuyorlardı( şahsen bana hep öyle geldi.
Sevdiğim üyeler ise
Alfatürk yani sen
Topraks9plus
RecepF
Mehmet99

YasinS10Lite
Active Level 9
Diğer
Baya uzun olmuş😇😇
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer