Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Merhabalar sevgili dostlar, bir süre yoktum. Bu sefer döndüm. 😊Özlemişiz. 😅 View Post
İlk oncelikle store degismesi gerek yani degismesi dedigim bazı uygulamalar yok onlar eklense iyi olur yani iphonegibi tüm uygulamalsr samsungun... View Post
İ5 12600hx ve rtx 4050 var gta 5de 140 fps veriyodu şuan 80 zula gibi bi oyunda 200 fps veriodu 90 a düştü ne yapmalıyım View Post
Sizce 15,16,17 k ortalamasında bir bütçe ile hangi model telefon alınır. Piyasada çok telefon var bu fiyatlara ancak illaki bir telefon en iyisidir.... View Post
Asphalt 9 da kasarmi yada Asphalt 8 oynayan varsa 2 sinden hangisi güzel s24 fe den oynamak isterim de yada s24 + ikiside var ama çabuk... View Post
Merhaba Samsung Members Üyeleri, Temmuz ayı güvenlik güncelleme programı yayınlanmıştır. 😍 Bazı cihazların güncelleme programı revize... View Post
Beğeni atıp destek olan,yorum atan HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.❤️ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN.🫶 Elimden geldiğince en doğru kaynağı,bilgileri... View Post
Telefonda oynanılacak güzel oyunlar varmı öneriniz nelerdir? View Post
Merhabamembers ailesi vemodlar😊👋Bu rehber,One Ui 6,7 ve üstü sürümler içindir(Goodlock desteklemeyen cihazlar Google play storeden... View Post
Beyler bu oyun korona zamanında hilelisi vardı şimdi bulamıyom yani apk indire indire ufs 4.0 1 yıla eskicek shshsh hileli oynayan varsa yardım... View Post
User | Likes Count |
---|---|
319 | |
314 | |
214 | |
199 | |
178 |
User | Count |
---|---|
12 | |
9 | |
8 | |