Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Samsung Odyssey G3 165 Hz 24" monitörüm var ama menü tuşuna bastığım zaman menü yerine ses ayarı açılıyor. Yukarı doğru ittiğimde ise görüntü... View Post
Samsung neden hatalarla dolu güncelleme veriyor aklım almıyor normalde ocak - şubat arasında gelmesi gereken güncellemeyi birkaç ay erteleyip sonunda... View Post
Herhangi bir metni seçip çevirmek istediğimde Samsung Çeviri açılıyor ama düzgün çeviremediği için Google Çeviriye geçmek istiyorum. Bunu nasıl... View Post
28.0.0.56'dan 28.0.0.57'ye yükseldi • Stabilizasyon ve kararlılık güncellemesi View Post
Hangi tür oyun oynamayı seversiniz tek oyunculumu çok oyunculumu yada çok oyunculudaki oyun türleri falan View Post
Bütün foruma iyi geceler. Yarın kiminizin okulu, işi, sınavı, hastane randevusu vardır elbet. Yarın bugünden daha güzel olsun. Tekrardan hepinize iyi... View Post
Şarj %28 ve dolmasına 33dk diyor. Nasıl oluyor bu? 33dk 'da %52 Şarj alması mümkün mü 20W şarj ile? Not: (Şarj işlemi %80 de otomatik... View Post
Tamam evet ui 7ye güncelledik ama bence en önemli özellik buydu. Benim için değişen hiçbir şey olmadı? View Post
Sizce android telefonlarda, önümüzdeki senelerde hangi modeller zirveye çıkar?Samsung değer kaybetmeye devam eder mi? En son ki 1ui7 rezaleti ve... View Post
Samsung M serisinin gerek olmadığını düşünüyorum A serisi varken M serisi alınmaz bence sadece A S ve Z serisi satılsa yeterli bence güncelleme... View Post
User | Likes Count |
---|---|
868 | |
835 | |
552 | |
541 | |
449 |
User | Count |
---|---|
17 | |
17 | |
15 | |