Resolved! Solved

Original topic:

Özür Gönderisi | ATC_Galaxy

(Topic created on: 06-17-2024 07:06 PM)
241 Views
ATC_Closed
Expert Level 2
Options
Diğer
Merhaba Sevgili Members Üyeleri:

Bugün sizlere bir itiraf ve özür de bulunacağım. 

Beni Members'a katıldığımız beri 16 yaşında tanıdınız. Ama ben maalesef 13 yaşındayım. 😔

Bunu gerçeği uzun süredir bir yalan ile örttüm. Ama her geçen gün kendimi daha kötü hissettim. Ve artık bugün söylemeye karar verdim. 

Bu gerçeği kesinlikle hoş karşılmayacaksınız. Bunu biliyorum. Ama sizde benim yerimde olsaydınız öyle yapardınız. Her ne derseniz haklısınız. Bütün yorumlarınızı hoş karşılayacağım.

Bu gerçeği ilk önce Emir Efe Dikmen'e anlatmıştım. O kendi "Özür Gonderisini" yayınladığı zamanda...

Özür Dilerim.

ATC_Galaxy Bu Ana Kadar Neler Yaptı?

Her şeyi size bir mektup türünde anlatmak isterim.

Küçük de olsa artık bir şirket gibi bir şey kurdum: ATCWorks. Biliyorum belki bunlar için çok erken ama cidden. Galaxy DEV adlı ayrı bir şirketin CEO suyum. Şuanlık Galaxy DEV dediğim şey bir uygulama üretme şirketi. Toplamda benle beraber 3 kişi çalışıyoruz. Ve bir çok uygulama geliştiriyoruz. Onun dışında artık bir teknoloji forumu da yönetmekteyim. Aynı anda Great Creaitivity adlı bir etkinilğe sahiplik yapıyorum. Bu etkinlikte 4 popüler markanın çektiği fotoğraflar ile yarışması var. Bu etkinlik daha gerçekleşmedi ama 2 yıl sonra büyük ümitlerim var.

Bunların dışında aynı anda tasarım yapıyorum. Daha çok şuanlık tasarım üzerine odaklandım. Benim işim bu! Tasarım yapmak. 🫡

Her şey çok fazla gelebilir sizlere. Ama bu gerçek!

İmkansız Diye Bir Şey Yoktur!
Teşekkürler Members Ailesi ❤️

59 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Aynı şeyi bende yaşadığımdan seni çok iyi anlıyorum Ali Kardeşim. 😌

Umarım bu kararından dolayı linç yemezsin yine de en doğru olan şeyi yaptın ve yalanını itiraf ettin. 😊🫡❤️
ATC_Closed
Expert Level 2
Diğer
Aynen 🙏. Beni desteklediğin için teşekkür ederim 😌
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Ne Demek. 😌🫡
ATC_Closed
Expert Level 2
Diğer
🙏 Tekrardan Çok Teşekkürler 😌
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Ne Demek Her Türlü Yanındayım. 😌🙏❤️
Solution
Diğer

Hee ben seni yetişkin sanıyofum shshs Ama helal olsun bu yaşta çok güzel animasyon ve tasarım yapıyorsun

ATC_Closed
Expert Level 2
Diğer
Teşekkür ederim kardeşim. 🙏
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
emir'in de senin de bu kadar bilgili insanların yalan söylemesi veya yalana başvurması bence çok yanlış keşke söylemeseydiniz burada kimse kimseyi yaşından dolayı linç edecek değil en başta bunu söyleseydiniz kimse bir şey demezdi ama bu şekilde uygun olmadı yine de bunu söylemeniz de güzel canınız sağ olsun
ATC_Closed
Expert Level 2
Diğer
Haklısın. Ama maalesef bizim yerimizden baksaydın. Biraz da olsa normal olabileceğini görürdün. 🙏 Bazı kişiler biraz üstünlük taslayabiliyor. Ve ben bundan rahatsız oluyorum. Çoğunlukla bu nedenden. 🫡