cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Özür Gönderisi | ATC_Galaxy

(Topic created on: 06-17-2024 06:58 PM)
1137 Views
ATC_Closed
Expert Level 2
Options
Diğer
Merhaba Sevgili Members Üyeleri:

Bugün sizlere bir itiraf ve özür de bulunacağım. 

Beni Members'a katıldığımız beri 16 yaşında tanıdınız. Ama ben maalesef 13 yaşındayım. 😔

Bunu gerçeği uzun süredir bir yalan ile örttüm. Ama her geçen gün kendimi daha kötü hissettim. Ve artık bugün söylemeye karar verdim. 

Bu gerçeği kesinlikle hoş karşılmayacaksınız. Bunu biliyorum. Ama sizde benim yerimde olsaydınız öyle yapardınız. Her ne derseniz haklısınız. Bütün yorumlarınızı hoş karşılayacağım.

Bu gerçeği ilk önce Emir Efe Dikmen'e anlatmıştım. O kendi "Özür Gonderisini" yayınladığı zamanda...

Özür Dilerim.

ATC_Galaxy Bu Ana Kadar Neler Yaptı?

Her şeyi size bir mektup türünde anlatmak isterim.

Küçük de olsa artık bir şirket gibi bir şey kurdum: ATCWorks. Biliyorum belki bunlar için çok erken ama cidden. Galaxy DEV adlı ayrı bir şirketin CEO suyum. Şuanlık Galaxy DEV dediğim şey bir uygulama üretme şirketi. Toplamda benle beraber 3 kişi çalışıyoruz. Ve bir çok uygulama geliştiriyoruz. Onun dışında artık bir teknoloji forumu da yönetmekteyim. Aynı anda Great Creaitivity adlı bir etkinilğe sahiplik yapıyorum. Bu etkinlikte 4 popüler markanın çektiği fotoğraflar ile yarışması var. Bu etkinlik daha gerçekleşmedi ama 2 yıl sonra büyük ümitlerim var.

Bunların dışında aynı anda tasarım yapıyorum. Daha çok şuanlık tasarım üzerine odaklandım. Benim işim bu! Tasarım yapmak. 🫡

Her şey çok fazla gelebilir sizlere. Ama bu gerçek!

İmkansız Diye Bir Şey Yoktur!
Teşekkürler Members Ailesi ❤️

Resolved!
59 Comments
Solution
Diğer
Aboo birisi daha döküldü 😄😄 şaka bi yana açık sözlülugun için seni tebrik ederim 😊
ATC_Closed
Expert Level 2
Diğer
🙏
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Diğer
Oo Ali Kardeşim, Valla Hiç Beklemiyordum.
Tabi 16 Yaş dediğinide Bilmemekteydim arkadaşlara, Tahminim 20 İdi.

Valla Kardeşim, Aslında Arkadaslarmız yazmışlar, Biraz üzüldüm çünkü Doğru olan her zaman Açık sözlü Olmaktadır.

Özür'de en Büyük erdemdir ama Kardeşim.

Ayrı Olarak Çok tebrik ediyorum Kardeşim seni, Senin yaşlarında Sadece sokakta Oyun Oynardık. Başka fazla Şey düşünmezdik ama Senin düşündüklerini Planladıklarını gördükçe Büyük umut Görüyorum sizlerde. ❤️

Konu Hakkında Yardıma İhtiyaç Olursa Dm'den Yazabilirsin Kardeşim hemen Yardım ederim Projelerine.
ATC_Closed
Expert Level 2
Diğer
🙏 Çok teşekkürler ❤️😊
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Diğer
Rica ederim kardeşim benim. 🙏
Solution
SanalYargıç
Expert Level 2
Diğer
Kanka yaşın önemi yok Biz seni böyle sevdik
ATC_Closed
Expert Level 2
Diğer
🙏❤️
Solution
GRKN17
Expert Level 2
Diğer
Burada yaşını söylemek zorunda olduğunu sanmıyorum ve zorunda olmadığın bir şeyle ilgili yalan söylediğin için affedilecek biri de değilsin benim yaşımı burada bilmesi gereken bir Allah kulu yok bunu bildiğim için de yaşımı söyleme ihtiyacı da hissetmedim kaldı ki soran da olmadı bu nasıl bir kafa ki böyle saçma bişi için yalan söyletiyor sana
Solution
yns21fe
Expert Level 1
Diğer
İnan yaşını şu an öğrendim 😀 16 dediğini bile bilmiyordum ama neyse. Bi' taraftan yalan söylemen kötü olmuş çünkü bu zamana kadar Members'ta yaşı yüzünden yargılanan birini görmedim (saçma davranışları olmadığı sürece) buna gerek yoktu sanki. Belki yargılanma korkun olabilir anlıyorum ben de senin yaşlarındayken senin gibi tasarım, uygulama geliştirme ve teknolojiye karşı şu anda da olduğu gibi ilgi duyuyordum ve kendimce bir şeyler deniyordum ama yaşımdan dolayı bazen ciddiye alınmadığım zamanlar olabiliyordu. Bu yüzden benim de bazen bu tarz küçük yalanlar söylediğim oluyordu 😀 Yaşına göre bazen tebrik etmek yerine olumsuz yargılayabiliyorlar, yaptığın şey takdire şayan olsa bile. Hatta şu anki yaşımda bile bazen insanlara yaptığım şeyleri gösterirken çekiniyorum. İnsanlar, ben neden bunu yapamıyorum kafasına girip hoşlarına giden şeyleri bile olumsuz yargılayabiliyorlar. Yaşın küçük olunca buna ayrı bir bahaneleri olabiliyor. Bu yüzden yaptığın şeyi çok normal karşılıyorum ama kendim de yapmış olsam da doğru bir davranış olarak görmüyorum 😀 Yine de geç olsa da dürüst olman güzel bir davranış olmuş. Gelecekte hedeflerinde başarılı olman dileğiyle...
ATC_Closed
Expert Level 2
Diğer
🙏❤️