cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Çok Yakında V3 Sürümü İkon Paketim Geliyor ⏳️😍

(Topic created on: 07-24-2024 10:13 PM)
230 Views
CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
Diğer

image
Not= Görselin kalitesini galerideki yapay zeka ile arttırırken internet simgesi orada bir bozuldu.Ama fotoğrafta sadece yani gerçekte değil.

Merhaba arkadaşlar, herkesin merak ettiği v3 yani son sürüm olan ikon paketimin bitmesine çok ama çok az bir zaman kaldı. Tarih vermek istemiyorum. Toplamda 30 tane ikon olacak. 10 tanesi ios tarzda 20 taneside android-one ui tarzda olacak.
Şuan bir kısmını size göstermek istedim. İkonlarla ilgili fikirlerinizi yazarsınız sevinirim.
Unutmayın bu fotoğraftaki ikonların hepsi son hallerinde değil biraz daha geliştireceğim😊

Not: Sizle bu ikonları quick share ile paylaşacağım sizde kullanabileceksiniz.
38 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Sizede iyi günler 😊
Solution
yns21fe
Expert Level 2
Diğer
Genel olarak fena durmuyor ama yeşilleri ayarlaman gerekli gibi. Telefon ikonunun yeşili gözüme çok parlak geldi ikonu seçmek zor oluyor. Hesap makinesindeki yeşil kısım da oraya ait değilmiş gibi duruyor direkt turuncu olabilir veya ikonun genel teması daha yeşilimsi olabilir (farklı ton yeşilleri bir arada kullanarak). Reminder'ın yeşil kısmı da aynı şekilde fazla parlak duruyor. Özellikle yeşilin parlak tonları diğer renklere göre hep daha rahatsız edici gözükür.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Dediğim gibi bunlar son sürümleri değil hızlıca yapmak için böyle yapıyorum. Yapacağım şunlar daha var.1721836914514.jpg
Solution
MeteBAHÇELİ
Active Level 3
Diğer
Caner bey fiyatı ne kadar olacak
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Ücretsiz olacak quick share ile paylaşacağım 🙂
Solution
MeteBAHÇELİ
Active Level 3
Diğer
Yani Galaxy Store'da mı olacak?
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Hayır samsung'un bir paylaşım yolu olan bir link ile paylaşılıyor quick share daha önce duymadın herhalde 🙂
Solution
MeteBAHÇELİ
Active Level 3
Diğer
Fazla bilgim yok efendim 😃
Solution
Diğer
Önceki daha iyidi 😥