cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung One UI 6.1.1 güncellemesi ile cihazlara APK yüklemeyi zorlaştıracak.📱👇

(Topic created on: 07-24-2024 04:14 PM)
684 Views
Tolgaa94
Expert Level 5
Options
Diğer
Samsung Yeni One UI sürümüyle Otomatik Engelleyici özelliği artık APK yüklemelerini de engelliyor. 

image

Samsung, Android 14 (One UI 6) güncellemesiyle Auto Blockerözelliğini kullanıma sundu. Bu özellik, USB hijacking ve kötü amaçlı yazılımlara karşı koruma sağlayacak şekilde tasarlandı ancak One UI 6.1.1 ile uygulama mağazası dışından yüklemelerin engellenemesini içerecek şekilde güncellendi.

Otomatik Engelleyici artık APK yüklemelerini de engelliyor

Samsung bu kısıtlamayla cihazlara APK kurarken ilk kurulum işlemi sırasında Otomatik Engelleyici kısıtlamaları konusunda kullanıcılara bilgilendiren ve kapatılmasına olanak tanıyan bir sayfa gösteriliyor.

image

Bu ayar varsayılan olarak açık; dolayısıyla kapatmazsanız telefonunuz APK dosyalarıyla birlikte onaylanmamış uygulama mağazalarının yüklenmesini engelliyor. Kurulum aşamasında bu sayfayı atlarsanız sonradan ayarlardan kapatma şansına sahipsiniz. Ayarlar - Güvenlik - Gizlilik - Otomatik Engelleyici’yi kapat dediğinizde Google Play Store ya da Samsung uygulama mağazası dışından uygulama yüklenmesini sağlayabilirsiniz.

Bu değişiklik One UI 6.1.1güncellemesini alan/alacak tüm Samsung galaxy cihazlar için geçerli olacak.

6 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Bilgilendirme için teşekkürler, haber sitesinde gördüğüm haberler zaten 😄👍

View solution in context

Solution
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Diğer
milyonlarca kişinin özgür platform diye tercih ettiği androidi elmaya dönüştürme projesi. hayırlısı bakalım, ilerleyen zamanlarda google PlayStore da aynı Apple store gibi tamamen paralıya dönüşürse şaşırmayacağım.

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Android 11'den itibaren aynı muhabbet. Saçmaladılar iyice

View solution in context

Solution
stony_hearted
Active Level 6
Diğer
neyse ki m12 almıyor😊(buna sevineceğim aklıma gelmezdi🤗)

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
Bi an apk yükleyemeyeceğimi düşündüm strese girer gibi oldum ama haberin devamında yazıyor ki; istenildiği takdirde engelleme ayarı kapatılabiliyormuş. Bi ferahlama geldi sonra oh mis. Yaşasın android 🤣🤣🤣

View solution in context

Solution
yusuf_A54
Active Level 7
Diğer
Bir apk indirmeyi bile zorlaştırdılar hocam ama biz zaten telefonu alınca sorumluluk bize geçiyor yani buda ona istediğimizi yapmamıza olanak tanıyor iken apk indirmeyi zorlaştırmışlar 🥲

View solution in context

18 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Bilgilendirme için teşekkürler, haber sitesinde gördüğüm haberler zaten 😄👍
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Evet 😊 rica ederim 🙏
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
☁️☁️
Solution
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Diğer
milyonlarca kişinin özgür platform diye tercih ettiği androidi elmaya dönüştürme projesi. hayırlısı bakalım, ilerleyen zamanlarda google PlayStore da aynı Apple store gibi tamamen paralıya dönüşürse şaşırmayacağım.
stony_hearted
Active Level 6
Diğer
geleceği hissetmişsin,kaçınılmaz son bu olur muhtemelen🤗🤙🏻
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Android 11'den itibaren aynı muhabbet. Saçmaladılar iyice
Codeaths
Active Level 6
Diğer
Ağa bende şimdi yüklenmiyor otomatik engelleyici var kapatıyorum çıkınca geri açılıyor nasıl yaptım olmadı
Solution
stony_hearted
Active Level 6
Diğer
neyse ki m12 almıyor😊(buna sevineceğim aklıma gelmezdi🤗)
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
Bi an apk yükleyemeyeceğimi düşündüm strese girer gibi oldum ama haberin devamında yazıyor ki; istenildiği takdirde engelleme ayarı kapatılabiliyormuş. Bi ferahlama geldi sonra oh mis. Yaşasın android 🤣🤣🤣