cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Çok Yakında V3 Sürümü İkon Paketim Geliyor ⏳️😍

(Topic created on: 07-24-2024 02:49 PM)
258 Views
CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
Diğer

image
Not= Görselin kalitesini galerideki yapay zeka ile arttırırken internet simgesi orada bir bozuldu.Ama fotoğrafta sadece yani gerçekte değil.

Merhaba arkadaşlar, herkesin merak ettiği v3 yani son sürüm olan ikon paketimin bitmesine çok ama çok az bir zaman kaldı. Tarih vermek istemiyorum. Toplamda 30 tane ikon olacak. 10 tanesi ios tarzda 20 taneside android-one ui tarzda olacak.
Şuan bir kısmını size göstermek istedim. İkonlarla ilgili fikirlerinizi yazarsınız sevinirim.
Unutmayın bu fotoğraftaki ikonların hepsi son hallerinde değil biraz daha geliştireceğim😊

Not: Sizle bu ikonları quick share ile paylaşacağım sizde kullanabileceksiniz.
38 Comments
Solution
MeHmEt99
Expert Level 5
Diğer
Güzel olmuş bu ikonlar ama lacivert olanları biraz daha farklı yapabilirsin
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Not aldım 🙂 teşekkürler.
Solution
MeHmEt99
Expert Level 5
Diğer
Dm gel
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Ellerine sağlık 👍
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Teşekkürler 🙂
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Elinize sağlık hocam 🙏🏼

Bende mi bi denesem acaba iyi birşeyler çıkarabilir miyim diye düşünmüyor değil 😅
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Teşekkür ederim hocam. İsterseniz sizde deneyin ama benim kullandığım uygulama (figma) çok uğraştırıyor ama bi o kadar da iyi iş çıkarıyor. Sizde yaparsınız bir şeyler 😄
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Figma... Güzel anılarım var kendisiyle WEB tasarımları genelde oradan yapılır. Deneyelim bakalım belki birşeyler çıkar 😀
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Deneyin hocam. Evet figma bu konuda profesyönel olduğu için ui & ux tasarımları genelde oradan yapılıyor 🙂