Samsung Galaxy S25 Kilit ekranındaki kısa widget'lar
Kısa widget'lar, Kilit ekranınıza ekleyebileceğiniz widget'lardır. Widget stilini seçerek, kilit ekranınızı özelleştirip bilgileri kolayca görüntüleyebilir ve uygulamalara hızlıca erişebilirsiniz. Cihazınızda widget'ları nasıl ayarlayacağınızı öğrenmek için bu kılavuza göz atın.
Görünüş bir daha spor , aerodinamik , çekici , ücretsiz daha çok uygulama, güvenlik , ayrıca ücretsiz kulaklık, şarj aleti, telefon kılıfı istiyoruz...Teşekkürler ❤❤
Hardal kardesim alma ben aldim 7 aydir kullaniyorum ve yemin ederim surekli bi kasma sorunu yavaslama sorunu yasiyorum ozelliklede kilit ekranini acarken parmak izi okumasinda genel olarak bi sknti var bu yuzden kilit kullanmiyorum ama ona ragmen iki veya uc gune bir telefonun kilit ekranini acarken donuyor tekrar kilitleyip acinca duzeliyor sarj zaten guzel gitmiyor sarj konusunda iphonedwn hicbir farki yok aldim 1 ay kadar cok guzel sarji gitti ama suan aktif olarak kullandigim uc veya dort uygulama var ve sarji 6 ila 7 saat arasi gidiyor sadece bu saatler arasinda kirk dakika fln oyun oynuyorum onun disinda normal kullaniyorum ama bataryasi hicte guzel degil ve telefonda hic bir yenilik yok ornek ucretli aldigim duvar kagit larini animasyon olarak koydugumda sarji asiri derecede cabuk bitiyor ve hic te s24 ultraymis gibi bir gorunum saglamiyor bundan onceki xaomi telefonumun ekran gorunumu bundan cok daha ustundu geri kalan her seyi ise bununla ayni neredeyse butun samimiyetimle soyluyorum ben pisman oldum aldigima eger ki aldigim fiyata sata bilme sansim olsaydi uzerine biraz daha koyup iphone 14 pro max alirdim suan aklimda bunu satip xaomi 14 ultra almak var o cok daha ustun bundan bizzat kendim denedim yeni bir telefon oldugunu hissettiriyor ama bu hic birsey hissettirmiyor videolarda gordugunuz cameranin guzelliginede cok aldanmayin derim cunku okadar degil emin olun 14 ultradaki kamera bundan cok daha iyi ve hizli cekim yapiyor bunu bizzat denedik