Motion Photo (Otomatik Mod)

Global_Contents
Community Manager
Options

Galaxy S26 serisinde, Motion Photo için yeni eklenen Otomatik Modu ve özelleştirilebilir deklanşör sesi seçeneklerini tanıtmak istiyoruz.

1. Yalnızca ihtiyacınız olan anları yakalayan Motion Photo Otomatik Modu

Her anı video olarak kaydederken depolama alanı konusunda endişe mi duyuyorsunuz, ya da bazı anların yalnızca sabit fotoğrafla sınırlı kalmayacak kadar özel olduğunu mu düşünüyorsunuz? Artık Motion Photo Otomatik Modu çekim sahnesini analiz eder ve motion photo'yu yalnızca gerektiğinde kaydeder. Hareketli anlarda canlı videoları, durağan anlarda ise temiz fotoğrafları otomatik olarak seçip kaydeder.

(※ Motion Photo ile çekim, görüntüleme ve düzenleme deneyimi hakkında daha fazla bilgi için Galaxy S25 Motion Photo makalesine bakın.)

Motion Photo Otomatik Mod şu şekilde çalışır:

1. Manzara veya nesne gibi durağan sahneler çekilirken: yalnızca fotoğraf kaydedilir (Motion Photo Kapalı)
  2. Hareketli sahneler çekilirken: hem fotoğraf hem de 3 saniyelik Motion Photo videosu kaydedilir (Motion Photo Açık)

※ Ancak insan yüzleri ve evcil hayvanların görüntüleri hareketsiz olsalar bile Motion Photo olarak kaydedilir.

Global_Contents_0-1782968881805.png

Otomatik Modu ayarlamak için Kamera uygulaması ekranının üst kısmındaki üçüncü simgeye dokunun.

Bu simgeye dokunduğunuzda üç Motion Photo simgesi sırasıyla görüntülenir. Ortadaki simgeye dokunarak Otomatik Modu etkinleştirebilirsiniz. (Soldan sağa: Motion Photo Kapalı, Otomatik Mod, Motion Photo Açık.)

Global_Contents_1-1782968881832.png

Artık özel anlarınızı yeni Otomatik Mod ile yakalayın. Bu mod anılarınızı akıllı biçimde kaydeder ve depolama alanını daha verimli yönetmenize yardımcı olur.

1. Deklanşör sesini dilediğiniz gibi özelleştirin

Artık Motion Photo deklanşör sesini kişisel tercihlerinize göre daha ayrıntılı biçimde ayarlayabilirsiniz. Önceden bu seçenekler yalnızca Camera Assistant uygulamasında bulunuyordu; şimdi ise doğrudan kamera ayarlarından değiştirilebiliyor. Ayrıca motion photo çekerken hangi deklanşör sesinin kullanılacağını da seçebilirsiniz. Eskiden yalnızca video kayıt bitiş sesi sunuluyordu; artık standart fotoğraf çekim sesi ile video kayıt bitiş sesi arasında seçim yapabilirsiniz.

Tags (1)
37 Comments
MertGalaxyA36
Expert Level 4
Options
👍🏻👏
serhatz04
Expert Level 5
Options
👏
EGEMENINGALAXYSI
Active Level 8
Options
A16 da olsa mutlu oluru,
Ali_A16
Active Level 2
Options
👍
serhanserter
Active Level 7
Options
🙏🙏🙏👏
Adaletinkılıcı
Beginner Level 2
Options
S24 ultrada da bu özellik var mı?
okaytay
Active Level 5
Options
Galaxy j7 prime e güncellemesi ne zaman gelir 😊😊😊
hjkfıkr
Beginner Level 3
Options
👏
Erkanctz5835
Beginner Level 4
Options
Motion photo nasıl uygulanır
seversevmez
Beginner Level 3
Options
👏👏👏👏
Rahilya
Beginner Level 2
Options
selatin
Beginner Level 2
Options
Merhaba
guldu
Beginner Level 4
Options
👏
Elkoma
Beginner Level 5
Options
👏👏👏
şanslı
Beginner Level 2
Options
S 24 kulanıyorum
ايدن
Beginner Level 2
Options
Bende S24
alidazrad
Beginner Level 3
Options
A07
elonor83
Beginner Level 3
Options
S25 ultra ya ne zaman vereceksiniz aynı özelliği?
tugi54
Active Level 2
Options
Sanırım S25 Edge'mi satıp güzel bir S26 alacağım.. 😊
barsgan
Beginner Level 2
Options
Güzel özrllik
serhanserter
Active Level 7
Options
👏👏👏😊🙏
ibrahimxxwinchestr
Active Level 1
Options
Nokya 3500 😅
Esat_
Active Level 4
Options
Alt modeller? Yok. Sadece en son model alınır her telefon değiştirilir? Var mı öyle Dünya
zeyenq
Active Level 4
Options
Ayra
busrqumut
Beginner Level 2
Options
Neden s22 serisine son güncelleme gelmiyor eşimin telefonu s24 FE ona 8.5 diye bir yazılım güncellemesi gelmiş
Karabüklü78q
Active Level 3
Options
S24Ultraya gelirmi
Sams76
Beginner Level 2
Options
👏
selami67
Beginner Level 3
Options
Rengler kötü
Görall
Active Level 2
Options
Merhaba S27 serisini bekliyorum.Ne gibi yenilikler olabilir.S27 pro diye bi model eklenecekmiş.Farklı bilgiler varmıdır.
1zalim
Beginner Level 2
Options
👏
j2ydhdkfkdle
Beginner Level 2
Options
ordım
Active Level 1
Options
ordım
Active Level 1