Samsung telefonlar artık sadece günlük kullanıma yönelik cihazlar olmaktan çıkıp, kişisel zevkinizi ifade edebileceğiniz gerçek birer alana dönüştü. Good Lock uygulaması ile basit bir kişiselleştirmeden çıkarak telefonunuzun görünümü ve deneyimi üzerinde size tam kontrol sağlayan ileri bir düzeye geçiş yapabilirsiniz. İşte bu noktada, klavyeyi ve tüm sistemi kendinize en uygun şekilde tasarlamanıza olanak tanıyarak cihazınızı her detayıyla eşsiz kılan Keys Cafe ve Theme Park eklentileri devreye giriyor.
Good Lock Uygulamasını İndirme ve Yükleme
Good Lock uygulamasını indirmek ve yüklemek için aşağıdaki adımları izleyin:
Samsung cihazınızda Galaxy Store uygulamasını açın > Arama simgesine dokunun ve arama çubuğuna Good Lock yazın > Uygulamaya dokunun ve ardından Yükle seçeneğini seçin.
Good Lock uygulamasını açın > Yükleme işleminden sonra Kabul Et ve Devam Et (Agree and continue) seçeneğine dokunun.
Good Lock kurulumunu tamamladıktan sonra > Cihazınızı daha fazla kişiselleştirmek için uygulama içindeki ek eklentileri indirebilir veya güncelleyebilirsiniz.
Keys Cafe - Klavyeyi Özelleştirin
Kişiselleştirme tutkunları için ideal bir eklenti olup, Samsung Klavyeyi neredeyse tamamen değiştirme olanağı sunar.
Klavyeyi özelleştirin (Ekle, Sil, Yeniden Sırala)
Tuş boyutunu daha geniş veya daha dar olacak şekilde ayarlayın
Klavyeye yeni bir stil uygulayın (Renkler, tuş efektleri ve dokunma sesi)
Klavye takılma sorunu ne zaman çözülecek artık cok can sıkması dan dolayı farklı bir klavye kullanımına başladım ve samsung klavyeyi severek kullanıyordum
Telefonla türkçe konuşmak istiyorum bunla ilgili çalışma yapabilirmisiniz.Birde gelen güncellemelerle telefon kameralarını iphone telefon mercekleri gibi yapabilirmisiniz rica etsem
Birde hava durumlarını Allahın nizamı şeklinde ölçulü sunabilirmisiniz hava durumuna baktığımızda ona gòre giyinelim ona gòre güneş gözlügü alalım ona göre mont alalım yanimiza
"Silme tuşu ile düzeltmeyi geri al" özelliği gelene kadar kullanamayacağım. Google klavyede bu özelliğe o kadar alışmışım ki kaç kere denedim ama asla kullanmayi beceremedim. Google klavye ile neredeyse bakmadan bile yazabiliyorum. Ama Samsung klavyeye geçince bakarak bile yazmakta ciddi zorlanıyorum.
Ben Telefonun sadeliğinden menmunum niye program yüklemeye ihtiyaç duyayım . Boş iş boşuna insanların kafasını karıştırıyorsunuz. Madem bukadar uğraşıyorsunuz.Telepoto kamera özelliğini yükledin.100 x zoom yaptırın da görelim.Yazılımınız nekadar ileri seviyede.