Resolved! Solved

Original topic:

tablet

(Topic created on: 09-26-2020 06:38 PM)
539 Views
abdulbaki
Active Level 3
Options
Tabletler

Sensör yeterli değil demek ne oluyor (pusula kullanımında)

Bunu yükseltmek mümkün mü 
4 Comments
HaşimA22
Expert Level 5
Tabletler
hayatımda ilk kez böyle bir şey duyuyorum istersen bi uzaktan destek ile iletişime geç ama çok da yardımcı olacaklarını sanmam yinede bi dene istersen
0 Likes
XxDarkninjaxX
Expert Level 3
Tabletler

Merhaba Arkadasım👋

Samsung Members tanılaması sırasında bir sensör hatası algılanırsa lütfen akıllı telefonunuzun/tabletinizin yazılımını en son sürüme güncelleyin ya da akıllı telefonunuzu/tabletinizi kapatıp tekrar açın ve ardından tekrar deneyin.

□ Yazılımınızı güncelleme
     “Ayarlar > Yazılım güncellemesi” veya “Ayarlar > Cihaz bilgileri > Yazılım güncellemesi” ögesini ve “Yazılımı manuel olarak indir” ögesini seçerek en son yazılımı indirip yükleyin.
 ※ Veri ağı kullanılırken veri kullanımı ücretleri uygulanabilir.

Yazılım güncellemesinin ve yeniden başlatmanın ardından aynı sorun algılanırsa lütfen en yakın müşteri hizmetleri merkezini ziyaret edin. 
 ※ Garanti sürenize veya ürünün durumuna bağlı olarak onarım ücretleri uygulanabilir.

0 Likes
XxDarkninjaxX
Expert Level 3
Tabletler
Sana tavsiyem
0 Likes
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba abdulbaki,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Bu gibi taleplerinizi, model kodu belirterek yazmanız durumunda, size daha detaylı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes