cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

tab s9

(Topic created on: 11-01-2023 02:37 AM)
163 Views
545481
Active Level 7
Options
Tabletler

merhaba arkadaşlar tab s9 kullanan var mı 

deneyimlerinizi beğendiğiniz beğenmediğiniz yanlarını anlatırmısınız ve fiyat performans olarak nasıl parasını hakeder mi

ben de düşünüyorum derste defter yerine ona not almak için alacağım genel kullanımım ders olacak ama arada oyun dizi müzik için de kullanacağım. yazma konusunda işimi görür mü kullanışlı mı
0 Likes
6 Comments
Alexisren
Active Level 3
Tabletler
S7 plus kullanmıştım çok memnunum fakat düzenli olarak hayatımda aktif kullandığım Ürün değildi sattım eğer dediklerinizi yapacaksanız alıp kenara bırakmayacaksaniz mükemmel bir ürün kalemi de hassas mat ekran koruyucu alırsanız defter hissiyatı verebilir ama bu da film performansınızı düşürür ses kalitesi de muazzamdir akg dolay destekliyor. S10 ultra çıkacakmı onu araştırın sonra ona göre alin derim bu arada samsung dex te güzel araştırın PC olarak ta kullanabilirsiniz
545481
Active Level 7
Tabletler
çok teşekkürler 😊
ibrahim2321
Active Level 4
Tabletler
Tab s9 plus aldim ağustos ayinda gercekten cok memnunum notlar icin birebir tablet Bi tik buyuk duruyor Notlar icin buyuk olmasi iyi Ama tab s9 belki de daha iyi bir seçim ve öğrenciysen ogrenci belgeni samsung shop com tr ye gir Ordan daha da ucuza alırsın Ben tablet adaptör ve buds 2 pro yu 19 bine aldım
545481
Active Level 7
Tabletler
off bu çok iyiymiş ya Üni öğrencisi için geçerli mi bu
545481
Active Level 7
Tabletler
çok teşekkürler
545481
Active Level 7
Tabletler
ben şimdi baktım barkod nosunu da girince sadece telefon gösteriyor tablet göstermiyor ya telefonları da düz gösteriyo indşrimsiz