Merhaba, ben geçtiğimiz ocak ayında üniversite için tablet aldım neredeyse her uygulamada ekran örneğin youtubedan video izlerken hareket olduğunda... View Post
Merhaba, ben geçtiğimiz ocak ayında üniversite için tablet aldım neredeyse her uygulamada ekran örneğin youtubedan video izlerken hareket olduğunda... View Post
Oyun oynarken 1 elden sonra ms yükseliyor oyun grafikleri bozuluyor 120 fbs altına cekıncede grafikler berbat bı hal alıyor bung mobile bu sorun... View Post
Merhaba henüz yeni samsung tablet kullanıcısıyım acaba videoda gözüken olay normal bir şey mi yoksa tablette sorun mu var çok yakınlaştırınca... View Post
Hayırlı olsun View Post
Arkadaşlar benim tabletim daha neredeyse yeni olmasına rağmen donmaya parmak izini tanımamaya başladı ve tabletimin kalemi kayıp bu kayıp olması... View Post
Smart keyboard trio klavyemi samsung s6 tabletime Bluetoothla bağlarken bağlanması için uygulama gerekiyor diyor ve bağlanmıyor. View Post
Tablet koyu moddayken bile s note açık moda açılsın istiyorum nasıl yaparım View Post
Merhaba. Kendi tablet ve telefonuma ek olarak çocuklarımın tablet ve telefonlarına da güvenlik amacıyla kendi Samsung hesabımı kuruyorum. Mesela... View Post
Normalde pentastik uygulamasında circle teması kullanıyordum s6 lite tabletimde ve ekranın neresine basarsam basayım orada açılıyordu . s9 fe+... View Post
Samsung tab s9 sahibiyim. Tabletin kalemi güzel ama çizim yaparken rahatsız oluyorum. Huawei, ipad gibi kalem ucu olan tablet kalemi önerisi alabilir... View Post
User | Count |
---|---|
7 | |
3 | |
3 | |
2 | |
2 |