Original topic:

FE SORUNU 2

(Topic created on: 5 hours ago)
168 Views
s9fekullanıcısı
Active Level 2
Options
Tabletler

S9fe kullancısı olrak tekrar güncelliyprum yazımı membersta biraz gezindim ve çoğu kullancı memnun değil bende değilim şarjım 10dkda 82 dem 67de kadar düşmesi acınası güncellemeyi en kısa sürede geri çekmeliler🙏🏻 fe serisi kullanıyorum ki biliyorum zaten kırpılmış özllikler olcağaını ama kardwşim sen bana 3gb güncelleme indirip sadexe saat ile kalamazsın böyle topluca samsung türkiyeyle en kısa sürede iletişime geçelim lütfen güncellemeyi çekip tekrar optizime edelim az önceki konu hakkında tekrsr bahsedim fe direk

Açılımı fan editiondan alıyor yani kullanıcıların istekleri ama saösung hiçe sayarak nası sadexe saatle yetindi lütfen durumlar sizde nası?

image

image

image

image

image

image

8 Comments
KEMSA
Expert Level 3
Tabletler
Halk arasında bir atasözü gezinir"Kaş yapayım derken göz çıkarmak".
Tabletler
Kankam güncellemeyi bukadsr kötü olcağını bilsem yapmazdım inan 4 aydır bekledşğim bi günclemeydi zaten 3gb olmasıda beni heyecanlansırmıştı ama eksik çok yetersiz hemen geri çekilmeli🙏
KEMSA
Expert Level 3
Tabletler
Benim telefonumda Galaxy a34, güncelleme geldi ama yüklemeyeceğim geri dönüşü yok çünkü elimdeki yazılımla şimdilik mutluyum.
Bakalım forumda A34 telefonlar hakkında gelen yazılımla ilgili ne bilgi verilecek onlara bakarak karar vereceğim ve yükleyeceğim.
Aslında yaş itibarı ile gerçekten bıkmış vaziyetteyim her yerden mesaj WhatsApp bir sürü reklam mesaj geliyor bazen gençliğimdeki tuşlu nokia telefonları özlüyorum.
İyi akşamlar 🙏
Tabletler
Evet gerçekten küçükken mahallede oynardık ne tablet ne telefon cidden çağa yetişmek çok zor ben akşam üstü yemeğe kadar sokakta arkadaşlarla oyun oynar bakkala bile giderdik🙏🏻❤️
thatS25
Expert Level 4
Tabletler
Pilde FA RK hissetmedim halen
Hava durumu kasıyordu düzeltmişler
Quick Panel değiştirilebilir oldu
3d iconlar geldi.
Zaten One UI 8.5 aşırı değişiklik getiren güncelleme değil.
10 bin TL'lik orta sınıf tablet,Galaxy AI zaten bekleyemeyiz.
0 Likes
Tabletler
Ben bahsettim zatwn illa kırpılcak yöntemlerini ama hızlı paneşde fotoğraf hala koyamıyorum nası yaptınız?
Tabletler
Bide ayrı olarak eklemk isterşmki ben 3gb yakın indirdim güncellemeyi ilk öz çekimimde görebilirsiniz buyüzden beklentiliydimki s9fe gayet güzel orta sınıflardan 3yıldır kulkanıyorum ne donma ne kasma ne ısınma🥰
0 Likes
thatS25
Expert Level 4
Tabletler
Goodlock'tan Quickstar indirince panele fotoğraf ekleyebiliyorsunuz.Bende halen memnunum 3 sene oldu benimde.Fotoğraf kullanmıyorum ancak örnek olsun diye tuşların oraya ekledim,paneli uzatınca tamamı da çıkıyor1780943057400.jpg
0 Likes