Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Tabletler

Yeni tablet aldım samsung a11 sadece oyun oynarken 2 parmakla dokunurken bir tarafı algılamıyor hangi oyunu oynarsam oyniyim gene aynı sorun ne bilen... View Post

Temu'dan aldığım kılıf kendi kendine parçalanmaya başladı.😅 Tab S11 için kılıf tavsiyesi olan var mı? View Post

Samsung Galaxy tab A9+ Smx-210 (2023 yılında çıkan) tabletim hala one uı 8.5 almadı mesela Samsung Galaxy Tab A9+(2025 yılında çıkan) Smx-210R... View Post

Galaxy Tab A7 Lite,Galaxy Tab A9 ve Galaxy Tab A11 cihazlarında yaşanan bir sorun var. Tabletin şarjı 70-75-80 aralarında olduğnda şarj olması... View Post

Samsung Galaxy tab A9+ da çok fazla wi-fi kopması ve ısınma yaşıyorum tablet 45cm den yüksek düşmedi ve rootlu değil yardımcı olursanız... View Post

Merhaba Tab S10+ aldım telefonum da S23U iki cihazda da aynı Samsung hesabı açık ve aynı ağa bağlılar. Kopyala yapıştır dahi hiç bir ekosistem... View Post

Bana bir arkadaşım gösterdi daha denemedim ama harbi PC gibi oluyor gösterdi bana dex kullanamayanlar yada klasik görünüm istiyenler için       View Post