cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Virüs

(Topic created on: 01-15-2024 03:50 PM)
393 Views
haklisin
Active Level 9
Options
Tabletler
Gençler ben 14:58 de discord dan ciktim tableti koydum kenara sonra 15:43 girdim dc arklar mesaj atmış 15:30 da falan yazmışlar aha dc girdi falan bayağı yazmışlar bide kendi kendine klavye ayarları açıldı virüs olabilir mi (cihazda apk ve şüpheli uygulama yok hepsi guvenilir)

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Alpointernet
Expert Level 2
Tabletler
Bu genelde cihazınızda olan bir virüsten kaynaklı olmuyor. Discord'da hesap çalmak işi bilene çok kolay. Yani hesabına en kısa sürede 2 adımlı doğrulama ekle (Google Authenticator gibi). Bu olayı 4 kere yaşamış biri olarak tek ve kesin çözümü bu.

View solution in context

11 Comments
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Yine de kaspersky ile tarama yap
0 Likes
haklisin
Active Level 9
Tabletler
Kaspersky da bir sorun gozukmuyor
AEFSANE
Expert Level 5
Tabletler
Ben avg pro kullanıyorum
Anonymous
Not applicable
Tabletler
O iyi değil
0 Likes
Solution
Alpointernet
Expert Level 2
Tabletler
Bu genelde cihazınızda olan bir virüsten kaynaklı olmuyor. Discord'da hesap çalmak işi bilene çok kolay. Yani hesabına en kısa sürede 2 adımlı doğrulama ekle (Google Authenticator gibi). Bu olayı 4 kere yaşamış biri olarak tek ve kesin çözümü bu.
haklisin
Active Level 9
Tabletler
Peki bunu yapınca discord hesabima çalan kişi artik erişemez degilmi? Discord da bi düşmanımız var da bayagdir gorusmuyorduk ve link hiç basmadim
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Tabletler
2 adımlı doğrulamayı açtıktan sonra cihazlar sekmesinde şu an kullandığınız cihaz dışındaki tüm cihazlardan çıkış yapın, sonrasında bir daha giremeyecektir.
0 Likes
haklisin
Active Level 9
Tabletler
Çok teşekkürler
0 Likes
haklisin
Active Level 9
Tabletler
Benden başka hiçbir cihaz yok
0 Likes