cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Aramada çıkmayan uygulamalar

(Topic created on: 03-16-2025 03:29 AM)
118 Views
Renega
Active Level 6
Options
Tabletler

Merhaba, bir süre önce bildirim panelinde olması gereken uygulama kısayollarımın kaybolduğunu f-ark ettim. Cihazımın her kapatıp açtığımda veya rastgele bir zamanda bildirimlerde olması gereken uygulama yok oluyor. Düzenle kısmından tekrar tekrar eklemem gerekiyordu. Dün bu uygulamalarımın artık düzenle kısmında gözükmediğini f-ark ettim. Silindiğini düşündüm, arama kısmına uygulamaları yazdığımda da çıkmıyordu. Neyse yüklerim dedim nadiren kullandığım firefox uygulamasını arama kısmında arattım o da çıkmadı. Kesin virüs girdi derken ayarlar/uygulamalar kısmında yüklü gözüktüklerini f-ark ettim. Bu sorun son güncellemeden (X710XXS5BYA6 / X710OXM5BYA6) sonra ortaya çıktı. Androidden bu yüzden nefret ediyorum. Bir android güncellemesi de stabil olsa şaşarım. O kadar alay ettiğimiz apple en azından adam gibi güncelleme veriyor 10 yıl ios ve android kullandım birkere ios güncellemesinden şikayetim olmadı ama android de her güncelleme birşeyi bozdu. 

image

image

1 Comment
Kaptan54
Active Level 4
Tabletler
Finder(Kaydır yukarıdan mı aşağıdan mı kaydırınce açılıyosa.)-> Sağ üç nokta->içinde arama yapılacak uygulamaları seç->firefox yada direkt tüm uygulamaları seç
0 Likes