cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Vasat servis ve çözüm ekibi desteği! Adını geçmişini kullanarak varlığını sürdürmeye çalışan üretici

(Topic created on: 03-31-2022 04:33 PM)
2125 Views
Hacıarslan
Active Level 1
Options
Tabletler

20220323_012321.jpg

Galaxy TAB A7 sm-500 tablette batarya simgesinde X işareti hatası alan ve şarj edilemeyen ürün hakkında yazılımsal problem olduğu bilinçli bir tüketici olarak bende netleşmiş durumda. Nereden anladın derseniz yakın arkadaşımın benden önce aldığı bu model bu marka tablette aynı hatayı olmuş olmasıdır. Bu hata ile bir daha karşılaştığında ekran görüntüsü almasını istedim. Kısacası bu sorunu yaşayanlar bu hatanın donanımsal olduğunu düşünmesinler. Öte yandan Başarı servise asla ürünü göndermesinler. Sebebi onlar bu kronik hatayı ezbere dayanarak direkt batarya da arıza olduğunu düşünerek değiştirmekte. Ama sorun ortadan kaldırılamıyor. Çünkü yazılımsal hatayı donanımsal müdahale ile çözemezsiniz.

Üründe var olan batarya simgesindeki çarpı işareti sırasında şarj etmeme sorunu devam etmekte kaldı ki Başarı servis denen başarısız servis batarya değişimi yapmış olmasına rağmen. Devam eden X çarpı işareti için tekrar gönderme kararı aldığım da karşılaştığım sorun ortada ekranın sağ alt kısmı yukarı da bırakılmış ve tam olarak oturtulmamış. Teknik servis adı altında Samsung ile çalışanların yaptığı işlemi video da izleyebilirsiniz. Sağ üst kısımda ekran tam oturmuşken alt kısmı hava da kalmış üst kısmı çekmemdeki sebep farkı görmeniz içindir. Berbat işçilik! (Kanıt isteyenler şikayetvar dan Hacı Arslan profilinden ADI VAR KENDİSİ YOK başlıklı şikayetten gerekli video ulaşabilirler.) 

Yıllardır severek kullanan ve öneren biri olarak şunu diyebilirim ki Samsung artık ismiyle yürüyen bir firma haline gelmiştir. Gönderdiğim ürün ayıplı olmasına rağmen bana sormadan işlem yapıldı ve geri gönderildi hata tekrar etti geri gönderdim. Tüm bu süreç beni yordu ve son derece sinir bozucu hal aldı tarafıma geri dönüş yapıldı. 

Dönen kişi yasalardan bir haber. Yeter mi hayır yetmezmiş gibi ürünle alakalı yapılan işlemler de hatalı olmakta. Yazılımsal soruna donanımsal müdahale yaparak çözmeye çalışıyorlar. Ayrıca ürüne yaptıkları müdahale sonrası ekran da kalkmalar mevcut. Ürünle alakalı hatanın ekran görüntüsünü servise ilettim ama gördüklerinden de anladıklarını sanmıyorum ürünün geri gönderimi de kötü kutuya gelişigüzel atılmış ne kılıfına konmuş ne özenli paket yapılmış oysaki ben kutusuna bile önlem almıştım. Artık bu firmadan ve servisten umudumu kestim.

Kısacası bu markanın servis desteği çok kötü. Müşteri hizmetleri sadece dinleme oyalama hattı çözüm ekibi sorun. Ayrıca bana ait koruyucu ekran çıkarıldı ancak geri gönderimi yapılmadı. Ayıplı ürünün ayıbını düzeltemedikleri gibi bir de maddi zarara uğratıldım. Yaşadıklarım ortada.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba Hacıarslan,

Yaşamış olduğunuz süreçten dolayı üzgün olduğumuzu iletmek isteriz. Konu ile ilgili gün içinde, ilgili ekibimiz sizi arayarak gerekli bilgilendirmeleri paylaşmıştır. Farklı tüm talepleriniz için de 444 77 11 numaralı çağrı merkezimizden destek alabilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

8 Comments
ÖmerS24U
Expert Level 5
Tabletler
Yazılımsal olsa mantıken sizin sorun yaşadığınız yazılım sürümü ile aynı sürümdeki herkes bu sorunu yaşardı.
Hacıarslan
Active Level 1
Tabletler

Şöyle ki bu marka model ürünü benden önce arkadaşım almış ve önermişti. Dün tüketici hakem heyetine servis müdahalesi sonrası ekranda var olan sorunun videosunu iletmek için CD oluşturup teslim ettim. Arkadaşım da benim aldığım hatayı aldığını söyledi yani batarya simgesinde X işareti şarj doldurmama hatası aldığını söyledi. O hepsiburada dan aldı ben ise trendyol'dan farklı satıcılardan. Bunların hepsi tesadüf olamaz bu öyle bir hata ki 10 gün belki 5 gün belki 20 gün görmezsiniz ama bir süre sonra mutlaka görürsünüz. Batarya da hata olduğunu düşünerek servis müdahale etti aldığım ekran görüntüleri servis müdahalesi sonrası yakaladığım hatalar. 2 kez yaşandı.

20220323_012246.jpg

Hacıarslan
Active Level 1
Tabletler

Bu hatayı aldığınızda şarj çıkar tak yapmadan hata gitmiyor. 

Hacıarslan
Active Level 1
Tabletler

Eğer sorun batarya da ise servise göndermeden önce aldığım bu hata servisin müdahalesi ile düzelmeliydi ama bu olmadı. Attığım iki ekran görüntüsü servisin batarya değişiminden sonra yakaladığım hatalar. Önce de vardı müdahale sonrası da var. 

Hacıarslan
Active Level 1
Tabletler

Şöyle ki bu marka model ürünü benden önce arkadaşım almış ve önermişti. Dün tüketici hakem heyetine servis müdahalesi sonrası ekranda var olan sorunun videosunu iletmek için CD oluşturup teslim ettim. Arkadaşım da benim aldığım hatayı aldığını söyledi yani batarya simgesinde X işareti şarj doldurmama hatası aldığını söyledi. O hepsiburada dan aldı ben ise trendyol'dan farklı satıcılardan. Bunların hepsi tesadüf olamaz bu öyle bir hata ki 10 gün belki 5 gün belki 20 gün görmezsiniz ama bir süre sonra mutlaka görürsünüz. Batarya da hata olduğunu düşünerek servis müdahale etti aldığım ekran görüntüleri servis müdahalesi sonrası yakaladığım hatalar. 2 kez yaşandı.

20220323_012246.jpg

Hacıarslan
Active Level 1
Tabletler

Bu hatayı aldığınızda şarj çıkar tak yapmadan hata gitmiyor. 

Hacıarslan
Active Level 1
Tabletler

Eğer sorun batarya da ise servise göndermeden önce aldığım bu hata servisin müdahalesi ile düzelmeliydi ama bu olmadı. Attığım iki ekran görüntüsü servisin batarya değişiminden sonra yakaladığım hatalar. Önce de vardı müdahale sonrası da var. 

Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba Hacıarslan,

Yaşamış olduğunuz süreçten dolayı üzgün olduğumuzu iletmek isteriz. Konu ile ilgili gün içinde, ilgili ekibimiz sizi arayarak gerekli bilgilendirmeleri paylaşmıştır. Farklı tüm talepleriniz için de 444 77 11 numaralı çağrı merkezimizden destek alabilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD