cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tabletin dilini Kürtce yapmak istiyorum.

(Topic created on: 04-05-2022 12:22 PM)
1091 Views
Vanli065TabA7veA13
Expert Level 1
Options
Tabletler

Arkadaşlar herkese merhaba. Biliyorsunuz ki ben Vanlıyım. Vanın %80 Kürttür. Ve bende kürtüm. Tabletin dilini kürtçe yapmak istiyorum acaba nasıl yapabilirim?

Kürtçe dili gözukmüyorda

image

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Kürtçe dili yok Sanırsam cihazda

View solution in context

Solution
Tabletler
Merhaba
Kürtçe dili resmî bir dil olmadığı için, Kürtçe dilini ne yazıkki bulamayacaksınız.
Büyük ihtimalle hiçbir cihazda böyle bir dil bulunmamaktadır. Sizin cihazınızda da Kürtçe dili yok yani.
İsterseniz, en yakın bulduğunuz dilleri kullanabilirsiniz.
Teşekkürler, iyi günler dilerim

View solution in context

Solution
Tabletler
Kankam, bunları ben belirlemiyorum üzgünüm.
Kürtçe dili, belirli bir bölgede konuşulan; çok fazla konuşanının olmadığı ve de çok insanın bilmediği bir dil.
Mobil cihazlarda, yalnızca Samsung değil, Apple Huawei Xiaomi gibi cihazlarda da böyle bir dil bulunmamakta.
Mobil cihazlarda yani telefonlarda bulunan diller, tüm dünya tarafından resmileştirilmiş, birçok insanın konuştuğu dillerdir. Ne yazıkki Kürtçe dili bu kategoriye girmiyor. Bu yüzden de, cihazın dilini Kürtçe olarak ayarlamayız.

View solution in context

9 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Kürtçe dili yok Sanırsam cihazda
Tabletler
Tamam teşekkürler.
Solution
Tabletler
Merhaba
Kürtçe dili resmî bir dil olmadığı için, Kürtçe dilini ne yazıkki bulamayacaksınız.
Büyük ihtimalle hiçbir cihazda böyle bir dil bulunmamaktadır. Sizin cihazınızda da Kürtçe dili yok yani.
İsterseniz, en yakın bulduğunuz dilleri kullanabilirsiniz.
Teşekkürler, iyi günler dilerim
Tabletler
Yardım ettiğiniz için teşekkürler.😊
0 Likes
Tabletler
Kanka bütün diller resmide kürtçemi resmi değil bırak ya Allah allah
0 Likes
Solution
Tabletler
Kankam, bunları ben belirlemiyorum üzgünüm.
Kürtçe dili, belirli bir bölgede konuşulan; çok fazla konuşanının olmadığı ve de çok insanın bilmediği bir dil.
Mobil cihazlarda, yalnızca Samsung değil, Apple Huawei Xiaomi gibi cihazlarda da böyle bir dil bulunmamakta.
Mobil cihazlarda yani telefonlarda bulunan diller, tüm dünya tarafından resmileştirilmiş, birçok insanın konuştuğu dillerdir. Ne yazıkki Kürtçe dili bu kategoriye girmiyor. Bu yüzden de, cihazın dilini Kürtçe olarak ayarlamayız.
Tabletler
Hm ya banada öyle geldi açıkcası kimse bilmiyor ama keşke olsa ama sağlık olsun diyelim
0 Likes
melisaa06
Active Level 8
Tabletler
Kürtçe diye resmi dil yok yapamassin
0 Likes
Tabletler
Kanka şimdi hemşire sayılırız normalde kürtçe resmi bir dil ama tüm diller arasında ama sadece bu teknolojideki telefon ve tabletlerde yok samsung dahil diğer tüm telefon markaları böyle demekki ekleyememişler ama eklerler neden böyle birşey olmasın ki olur ama ilerdeki yıllarda olabilir..
0 Likes