Original topic:

Tablet

(Topic created on: 06-03-2025 05:56 PM)
2464 Views
Cagronox
Active Level 1
Options
Tabletler

Tablet alacağım ama çok fazla bütçe ayırmayacağım. Kalem destekli not tutabileceğim, dizi film izlerken ekranı rahatsız etmeyecek bir tablet arıyorum. Oyun oynamıyorum. Şarjı bir gün çıkarsın yeterli. Bu isteklerimi karşılayacak tablet önerir misiniz? (Önereceğiniz tabletin artı ve eksi durumlarını yazabilirseniz daha güzel olur.)

39 Comments
Tabletler
Herkesin kendi fikri, tabii ki mağazaya gidip incelemek daha iyi olur.
Sebebi S9FE P3 Renk Yelpazesine sahip iken S6 Lite sRGB diye tahmin ediyorum.
0 Likes
RaGoN
Active Level 10
Tabletler
Birkaç ay S9 FE kullanıp düz Tab S9'a geçtim. S6 Lite'ın ekranının yanında S9 FE'nin ekranı amoled gibi canlı görünüyor. Bir arkadaşımda iPad Air var onun ekranından bile daha iyi diyebilirim. Hem parlaklığı daha yüksek hem de renkleri daha canlı. Karanlık bir ortamda siyah renk görüntülenmeden ekranın amoled olmadığı bile anlaşılmıyor. Genelde IPS ve TFT ekranlarda görülebilen köşelerden ışık sızması vs de yoktu. Ekranını çok beğenmiştim fiyatına göre.
Tabletler
S9FE'nin ekranı zaten çok iyi, iPad'ler yanına yaklaşamaz.
0 Likes
Cagronox
Active Level 1
Tabletler
Max 8-9bin diye düşünüyorum indirim olursa s9fe düşünebilirim. Kalem birinci önceliğim, ekran kalitesini bilmiyorum üzer mi üzmez mi ama not tutabileceğim not uygulaması gelişmiş dizi film izlerden de gözü yormasın benim için yeterli.
RaGoN
Active Level 10
Tabletler
10-11 binin altına S9 FE yok sanırım. Bir de yakında Exynos 1380 işlemciyle (Tab S9 FE ile aynı) Tab S6 Lite 2025 tanıtılacak.
Tabletler
S6 Lite 2025 mi? 2026'da tqnıtılmayacak mı hocam?
0 Likes
RaGoN
Active Level 10
Tabletler
https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_s10_lite_seemingly_spotted_in_the_geekbench_database-news-...

SM-X406B koduyla yeni bir Samsung tablet Geekbench veritabanında görülmüş. Exynos 1380 çipset ve 6GB RAM ile test edilmiş. Tab S6 Lite 2025 de diyen var, Tab S10 Lite diyen de. Muhtemelen bu yıl tanıtılacak.
Tabletler
Eğer gelirse almaya yakın olabilirim hocam. 😊
Onun yerine 1480 kullanılabilirmiş, anlaşılan o ki Samsung'un elinde kalan 1380'ler devam ediyor kullanılmaya. 😂
0 Likes
A34ProMax
Active Level 10
Tabletler
Tab s9fe öneririm ben
onur055
Active Level 6
Tabletler
Kardeşim bendede samsung glaxy tab A7 lite var film izlemek için yetiyor oyun indirdim de geri sildim
E fotball pugb dream leagu soccer felan kaldırıyor hafıza 32 gb