Original topic:

Tablet

(Topic created on: 06-09-2025 01:44 PM)
641 Views
semihS24FE
Active Level 5
Options
Tabletler

Beyler ders için tablet almayı düşüniyorun benim telefonum s24 fe almak istediğim tablet a9 plus 128 gb mistik gümüş almak istiyorum alimmi yorum yapın

0 Likes
AlperGlxy
Active Level 9
Tabletler
Evet klavye mouse'da alman iyi olur bende tableti dex modunda pc gibi kullanıyorum klavye mouse bağlayıp
0 Likes
semihS24FE
Active Level 5
Tabletler
Peki bluetoothlumu akayım yoksa şu alt taraftan takılabilenlimi
AlperGlxy
Active Level 9
Tabletler
Alt taraftan mıknatıslı olarak takılandan bulabilirsen ondan alman daha iyi olur ama onlarda piyasada bulunmuyor. Olmazsa bluetoothlu alırsın
semihS24FE
Active Level 5
Tabletler
Teşekkür ederim
0 Likes
AlperGlxy
Active Level 9
Tabletler
Rica ederim
GLX120
Expert Level 5
Tabletler
Bluetooth'lu almanı tavsiye ederim, alta takılanlar çok kalitesiz oluyor, orjinali pahalı ve sadece o cihazda kullanabiliyorsun, onun yerine kaliteli bir marka alırsan duruma göre 10-15 yıl kullanırsın klavyeyi ben samsung'un trio 500 modelini almıştım 2 sene önce 3 cihaza aynı anda bağlanabiliyor ve hâlâ sapasağlam. Ve sevment farkından dolayı s serisi almanı tavsiye ederim s fe veya s fe plus da işini görür, daha büyük ekran her zaman avantajdır.
SpielerTR
Active Level 9
Tabletler
adaşım hocamm selamlar saygılar 🙏
Seyhqn
Active Level 8
Tabletler
Eğer bütçenize biraz daha ekleme yapma imkanınız olursa S9 FE bakın. Ders için (örneğin notlar, canva, Google slaytlar vs.) gibi uygulamalarda sıfır takılma çalışıyor ve şarjı uzun gidiyor. Ayrıca kalem de ayrı bir artı olarak sayılabilir eğer kullanırsanız. Klavye için de hesabıma girip "klavye kılıf önerisi" konulu gönderime bakabilirsiniz fikir açısından. Bütçenize ekleme yapamazsanız da arkadaşların dediği gibi 8 gb ramli modeli almak daha iyi olur.
0 Likes
Seyhqn
Active Level 8
Tabletler
Ayrıca S serisi telefonla S serisi tablet ekosistem açısından daha iyi olur.
0 Likes
semihS24FE
Active Level 5
Tabletler
Hesabın derken hangisi bu uygulamadan mı