Abi bu olaya gıcık oluyorum bir cihaza yüklü miktar para ödüyorum 1 yıl sonra yenisi çıkıyor buna gelen güncellemeyle yeni cihaz arasında baya... View Post
Abi bu olaya gıcık oluyorum bir cihaza yüklü miktar para ödüyorum 1 yıl sonra yenisi çıkıyor buna gelen güncellemeyle yeni cihaz arasında baya... View Post
Herkese iyi akşamlar dilerim, Samsung Tab S10 Fe+ tablete sahibim ve OneUI 7.0 kurulu. Eski bir Lenova laptopum var ve hard diski ömrünü doldurdu.... View Post
Tab S9 Ultra View Post
Sürekli tablet bakıyorum ve baktığım modelde hiç indirim yaşanmıyor para harcamışken keşke iyi bi model çıksa diyorum ama tab s12 veya tab s11 fe... View Post
Tabletime otobüs simulator ultimate indirdim ve seferimi yaptım.Böyle oyunlar için harika üretilmiş. View Post
Herkese iyi günler dilerim, Tab S10 Fe+ tabletime kablosuz Everest KM-730 klavye ile mosusemi bağlamak için Polosmart'ın 5in1 otg... View Post
Saat ve Saniye kısımlarının yarısı gözükmüyor. View Post
8.5 ile değişen Saat uygulamasının arayüzü akıcı hissettirmiyor bende. Sanki tableti 60Hz'de kullanıyormuşum gibi.Alarm, Dünya saati ve... View Post
| Subject | Likes |
|---|---|
| 22 | |
| 19 | |
| 12 | |
| 11 | |
| 10 |