Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Hepsiburadada 26k mediamarkt da 29k gördüm sizce alınırmı? Kullanan arkadaşlar memnun musunuz? View Post
Tab s9 fe plus mı Honor Pad V9 mu Uzun yıllar kullanağım not tutmak yazı yazmak için alıyorum ayrıca da üniveeristde kullanağım View Post
Tab s10+ icin en iyi duvar kagitalrini nereden bulurum View Post
A9 plus alacağım 128 gb s24 fe telfonum var 256 gb 98gb kullanıyorum sizce bütün herşeyi tablete aktarimmi bide telefonun rengi gri renk sizce... View Post
Takvim uygulamasında resmi tatiller gösterilmiyor bilen varmış acep nedir View Post
Selâmün Aleyküm Dostlar.Bizim burada elektrikler gidip gidip geliyor idi.Tableti şarja taktım.3-4 defâ elektrik kesilip tekrat geldi.Hâliyle tablet... View Post
Tab s10+ kullananlar sizin de ekran cok kkirleniyor mu View Post
Eskiden sağ üstten kulaklık bağlandı mı hızlıca emin olurduk ama bug mı var yoksa kaldırıldı mı bilmiyorum açık alarmlar da aynı şekilde sağdan... View Post
Mobile göre ağır programalar kullanacam tab s10 serisinde gördüğümüz bu işlemci sizce performans açısından üzer mi ? View Post
Tab s9 ultra kullanıyorum şarjı bitince kapanmış tekrar şarja takınca bu uyarıyı verip sarj olmuyor sıvı teması vs bi şey yok başka sarj aletiyle de... View Post
User | Likes Count |
---|---|
258 | |
125 | |
85 | |
71 | |
60 |
User | Count |
---|---|
13 | |
6 | |
5 | |