cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tablet s7 Pubg 90 fbs kasma

(Topic created on: 05-10-2021 02:27 AM)
1346 Views
MehmetHanefi
Active Level 3
Options
Tabletler

3 ay falan oldu neredeyse ilk başlarda sorun yoktu ama bu son 2 tablet güncellemesinden sonar fbs kaybı oluşuyor 90 fbs vermiyor 85 verse sorun yok ama 70 olunca kasma başlıyor lütfen yardım  bu kadar para veripte sorun olması ilginç 

36 Comments
ŞATO
Active Level 7
Tabletler
Bende 120 fps var ama pubg de 90 fps vermiyor ayarlardada yok samsung galaxy s20 telefonum
0 Likes
MehmetHanefi
Active Level 3
Tabletler
Aynn oyle valla 120 hz ekran bile var
0 Likes
ŞATO
Active Level 7
Tabletler
Ben anlamadım bu olayı pubg 90 fps si destekleyen her cihaz pubgde 90 fps oynayabilecek diyordu bende yok ama
0 Likes
MehmetHanefi
Active Level 3
Tabletler
Ne bilem ya sıkıntılı bi durum
0 Likes
Ibrahım
Active Level 10
Tabletler
Olur böyle şeyler kardeşim bende Pubg Mobile oynuyorum telefonum Samsung Galaxy A21s akıcı aşırı yüksek yani 45 fps çıkıyor ama bana bi sor daha 40 fps'i 1 veya 2 kere gördüm.
0 Likes
ultrathor
Active Level 1
Tabletler
Kardeşim senin tabletin problemi diğer uygulamaların ramleri aşırı kullanmasından kaynaklı. Uygulamalara gir herhangi bir samsungun kendi uygulamasına tıkla. Örneğin kişiselleştirme servisi felan. Ram kullanımına baktığında yüzde 99 yüzde 100 göreceksin. Eğer durum böyleyse pubgde bi hata yoktur. Tabletten kaynaklıdıruzaktan erişimle çözdürebilirsin. Benim telefon note on plus. Aynı problem bende de var. Sorun bu. Bende pazartesi yaptırcam uzaktan erişimle
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba MehmetHanefi,

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​