Original topic:

Tablet, Kalem, Garanti

(Topic created on: 07-25-2025 05:59 PM)
701 Views
MBF1
Active Level 1
Options
Tabletler

Arkadaşlar merhaba! Samsung s9 fe plus tabletimin kaleminin ucu içinde kırıldı. Bir şekil çıkarttım. Başka kötü kalitede uç takmak zorunda kaldım işim dolayısıyla. Fakat tam algılamıyor tablet kalemi. Garantiye versem sorunumu çözerler mi? 

Garantiye nasıl hazırlamalıyım. Tableti sıfırlamalımıyım?
Başınızdan böyle bir olay geçti mi garanti süreci nasıl işliyor
8 Comments
AEFSANE
Expert Level 5
Tabletler
Siz mi kırdınız kendisi mi kırıldı
MBF1
Active Level 1
Tabletler
Ben yere düşürdüm uç içine girdi içinde kırıldı
0 Likes
Adanaliisot
Expert Level 1
Tabletler
Garantisi devam ediyorsa servis bedava uç degisimi yapacaktır . Her 1,5 ayda bir bedava kalem ucu değişimi yapıyor servisler , kendim çok tablet ve kalemini kullandığım için biliyorum :)
MBF1
Active Level 1
Tabletler
Teşekkürler. Benim kalemim yere düştü uç içinde sıkıştı bir şekil çıkardım ama ben kalemde bir sorun olduğunu düşünüyorum. Garantim devam ediyor, Eğer kalemde bi hasar varsa düzeltirler mi biliyor musunuz ?
0 Likes
Adanaliisot
Expert Level 1
Tabletler
Bildiğim kadarıyla kalemler ve kulaklıklar tamir edilemiyor ve direkt bozuk olan cihaz değiştiriliyor ( mesela sol kulaklık bozuksa sol kulaklık değişir gibi ) . Bu durumda kalemde bir sorun varsa kalem değişir ama sizinki kullanıcı hatası olduğu için para istenir diye tahmin ediyorum.
Secret36291
Active Level 3
Tabletler
Garantiye göndereceğiniz zaman bakım modunu aktif hale getirebilirsiniz
AhmetSarıca
Active Level 6
Tabletler
Bende aynı sorunu yaşamıştım, Pendik Samsun KVK'ya götürdüm. YHT durağının güney çıkışında, batı tarafında kalıyor. 3 dakikada hallettiler. Tabletin garantisi devam ettiği takdirde ücretsiz yaptırabilirsin.
MBF1
Active Level 1
Tabletler
Kalemde kalıcı hasar varsa düzeltirler mi ?
0 Likes