Original topic:

Tablet önerisi??

(Topic created on: 11-19-2025 10:26 AM)
335 Views
bonibonn
Active Level 4
Options
Tabletler

Samsung tablet almak istiyorum ama bir türlü alacağım modele karar veremedim.Çizim yapmak için ve not almak için kullanacağım bu yüzdeb fiyat performans ürünü olması benim için önemli..aranızda çizim yapan varsa kullandığınız veya önerebileceğiniz bir şey var mı?:)

11 Comments
Gojo_651
Active Level 4
Tabletler
İmkanın yoksa ise samsung tab s9 fe plus varsa s11 ultra alabilirsin
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Pad v 9 öneririm samsuna hiç bakma bile
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Samsung’a baktığında şu an Android tarafında en iyi tablet Tab S11 serisi; neredeyse rakipsiz. Öğrenciler için de en mantıklı seçenek Tab S10 FE serisi, bu yüzden başka markalara bakmaya bile gerek yok. Genel olarak değerlendirirsek Samsung tabletler, hem güncelleme desteği hem de yazılım kalitesi açısından Android tarafında açık ara en iyisi; diğer markalar yanına bile yaklaşamıyor ve bu yüzden kimseye önermem.

Peki neye dayanarak öyle söyledin? Kesin yine Samsung’dan bir konuda memnun olmayıp her şeye ‘Samsung alma’ diyen tiplerdendir; şaşırmam.
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Tecrübeme dayanarak söyledim kardeşim sallamıyorum. Ister al ister alma sen bilirsin
0 Likes
thatS25
Expert Level 4
Tabletler
Para varsa S11 ailesi
Daha bütçe odaklı ise S10FE ailesi...
Ders ve not için Galaxy bi başka(Samsung Notes+Galaxy AI)
Diğer markalara bakma bile
ya laptop işlemcisi koyup 60hz lcd veriyorlar
ya Google'ları yok
ya da güncelleme destekleri 2 yıl...
BurakTunç
Expert Level 5
Tabletler
Yeni kaleminden dolayı Galaxy Tab S11. Galaxy Tab S10 FE ya da Galaxy Tab S10 Lite da tercih edilebilir.
0Gxrkem00
Active Level 3
Tabletler
Bütçen nedir?
0 Likes
bonibonn
Active Level 4
Tabletler
25k
0 Likes
Arda654
Active Level 5
Tabletler
Ben s9 fe plus kullanıcısıyım çok memnunum ben senin yerinde olsam s10 fe/ plus alırdım. Galaxy Al falan varmış.