Original topic:

Tab s9 fe plus

(Topic created on: Saturday)
104 Views
Cerence
Active Level 7
Options
Tabletler

Selam uzun zaman sonra herkesee. One ui 8 gelecek diyorlar tablete ama yapay zekadan kimse bahsetmemiş maalesef, gelir mi sizce ve one ui 8.0 ın beklemeye değer ne özelliği var bu kadar abartılan merak ettim birileri beni aydınlatabilirse çok mutlu olurumm. Şimdiden teşekkürler...

5 Comments
deyan_asenov
Active Level 7
Tabletler
One UI 8, Galaxy Tab S9 serisine büyük ihtimalle gelecek.

Yapay zeka (Galaxy AI) özellikleri de gelecek ama tamamı değil, sadece bazıları (örneğin Writing Assist, Circle to Search, AI Select gibi).

Samsung, daha güçlü modellere (örneğin S24, Tab S10) tam AI desteğini önce veriyor.

Yeni özellikler: geliştirilmiş çoklu görev (3 uygulama aynı anda), “Now Brief” günlük özet ekranı, daha akıllı DeX modu, AI destekli yazma/çizim araçları.

Kısacası: Evet, gelecek - ama sınırlı AI desteğiyle.

Yine de beklemeye değer, çünkü performans + arayüz + üretkenlik tarafında ciddi yenilikler var.
D_n_z
Expert Level 5
Tabletler
Tab s9 ve s9 fe farkli seriler ve cts ile ai select zaten var digerleri yok ve gelmicek
deyan_asenov
Active Level 7
Tabletler
Samsung’un resmi listelerinde Tab S8 serisi de One UI 8 listelerinde geçiyor. Yani senin tablet büyük olasılıkla en az işletim sistemi güncellemesini alacak. AI tarafında ise bazı daha ileri özellikleri alıp bazılarını alamayabilir.
D_n_z
Expert Level 5
Tabletler
Ben one ui 8 den bahsetmedim ki yapay zekadan bahsettim
D_n_z
Expert Level 5
Tabletler
Hayir gelmicek yapay zeka. Yenilikler hesabimdaki gonderide mevcut bakabilrisiniz 😊