Original topic:

Bu haksızlık!

(Topic created on: 10-11-2025 08:01 PM)
214 Views
Arda_TabS9FE
Expert Level 1
Options
Tabletler

Tab S10 lite 7 nesil Android güncellemesi alacak (işlemci exynos 1380) bende Tab S9 FE yi 2025 yılında aldım one ui 8 ile 1 nesil hakkı kalacak (s9 fe de exynos 1380) neden böyle yapılıyor yurtdışında a9 fe 400 dolar falandı sanırım aynı paraya yurtdışında elma tablet alınıyor 5 sene öncesindeki elma tablet hala en son güncellemeyi aldı keşke samsung da böyle bir politika izlese 

9 Comments
CanA26
Active Level 3
Tabletler
S9 FE daha eski nesildi (2023 ün Ekim ayında duyuruldu) ve o zaman 6 yıl güncelleme yapacak imkanları yoktu. Şimdi var.

S9 FE için o zaman durumları olmadığı için 4 yıl denilmişti. Artık değiştiremezler.

S10 lite ın ise şimdi durumları olduğu için 6 yıl denildi.
Arda_TabS9FE
Expert Level 1
Tabletler
Neden yükseltebilirler
0 Likes
starryblack
Active Level 9
Tabletler
2030a kadar alacaktir muhtemelen.yani o 7 yil sozu bunlarda da gecerli.o zamanlar o imkan yoktu demek sacma zaten.tas devrinde miyiz yahu??
Arda_TabS9FE
Expert Level 1
Tabletler
Yok s9 fe 4 yıl Android alacak
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Çünkü sonradan çıkmış bir cihaz S10 Lite donanımı aynı olsun veya olmasın daha sonra çıkmış bir model olduğu için 7 yıl güncelleme desteği verdiler muhtelemelen
starryblack
Active Level 9
Tabletler
donanimi ayniysa vermek zorundalar yani etik olarak oyle olmasi gerek
0 Likes
Arda_TabS9FE
Expert Level 1
Tabletler
Ya ama aynı işlemci hocam exynos 1380
8_Gen_2
Active Level 4
Tabletler
S23 ultra bile 4 yıl alıyor ben tab s9 kullanıyorum 8 gen 2 var yine s23 ile birlikte çıkmıştı aynı yıl bende 4 yıl
0 Likes
8_Gen_2
Active Level 4
Tabletler
A07 gibi çöp cihazlar bile 6 yıl alıyor çıkış tarihi ile alakalı hem güncelleme fazlalığı biraz kötü birşey cihazı hantallaştırır gene benim tablette 12gb ram var gelecek için sıkıntı yok ama 6gb ram varsa çok sıkıntı yaşarsınız
0 Likes