cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tab s9 base model şu an alınır mı🤔

(Topic created on: 08-17-2024 09:27 AM)
395 Views
ÇınarPoyrazCelal
Expert Level 5
Options
Tabletler

🙂 sizce alınır mı

5 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ögeday
Active Level 5
Tabletler
S10 plus muhtemelen s9'dan büyük ekranlı olacak. S9'un ekranı 11 inç ki bu da pek küçük sayılmaz.

View solution in context

0 Likes
Solution
UurS24S9FE
Active Level 3
Tabletler
Yani 18.500 tl gibi bir fiyata
8 gen 2 (S23 serisindekinden)
2.5k 120hz amoled ekran (s24 ultradan bile yüksek çözünürlükte)
Aliminyum kasa, kenarlar düz
5 yıl güncelleme alıyor
Kutudan kalem çıkıyor
Hoparlörleri yine en iyi telefondan bile daha iyidir

Yani bu fiyata böyle bir cihaz yok zaten alınır mı kesinlikle alınır ama şunu da söylemeden olmaz
Eğer ekranı önemsiz görüyorsan yani 60hz ips sorun olarak görmeyeceksen, daha iyi performans ve daha uzun ömürlü bir cihaz arıyorsan m2 işlemcili ipad air 2024 alabilirsin
Öğrenci indirimi ile 23k ya geliyor normalde kalem ayrı satılır bu şekilde alırsan o da hediye olarak geliyor
M2 ile 8 gen 2 kıyaslanmaz neredeyse geekbench testinde ikiye katlıyor. En az 10 sene güncellemesi de var bu işlemcinin (apple ipadlere çok güncelleme veriyor, Bu tabletin kullandığı işlemci en hızlı telefondan bile çok daha hızlı, 10 sene alır)

View solution in context

Solution
anusername
Expert Level 5
Tabletler
Alınır bence

View solution in context

Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Tabletler
Fiyatı ve sunduğu özellikler güzell

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Evet Hala Alınır 😊👍

View solution in context

20 Comments
ögeday
Active Level 5
Tabletler
Fiyatından bağımsız kesinlikle alınır, güçlü işlemcisi, ekran kalitesi, yıllarca güncelleme alacak olması tercih sebebidir bence.
Tabletler
Yani s10 plus çıkacak acaba onumu bekleyim ama ben küçük ekranı seviyorum karasız kaldım
0 Likes
Solution
ögeday
Active Level 5
Tabletler
S10 plus muhtemelen s9'dan büyük ekranlı olacak. S9'un ekranı 11 inç ki bu da pek küçük sayılmaz.
0 Likes
Tabletler
Yani telefona göre tabiki büyük ama taşınabilir olmasını istiyorum
ögeday
Active Level 5
Tabletler
O halde S9 size daha uygun olacaktır
0 Likes
Solution
UurS24S9FE
Active Level 3
Tabletler
Yani 18.500 tl gibi bir fiyata
8 gen 2 (S23 serisindekinden)
2.5k 120hz amoled ekran (s24 ultradan bile yüksek çözünürlükte)
Aliminyum kasa, kenarlar düz
5 yıl güncelleme alıyor
Kutudan kalem çıkıyor
Hoparlörleri yine en iyi telefondan bile daha iyidir

Yani bu fiyata böyle bir cihaz yok zaten alınır mı kesinlikle alınır ama şunu da söylemeden olmaz
Eğer ekranı önemsiz görüyorsan yani 60hz ips sorun olarak görmeyeceksen, daha iyi performans ve daha uzun ömürlü bir cihaz arıyorsan m2 işlemcili ipad air 2024 alabilirsin
Öğrenci indirimi ile 23k ya geliyor normalde kalem ayrı satılır bu şekilde alırsan o da hediye olarak geliyor
M2 ile 8 gen 2 kıyaslanmaz neredeyse geekbench testinde ikiye katlıyor. En az 10 sene güncellemesi de var bu işlemcinin (apple ipadlere çok güncelleme veriyor, Bu tabletin kullandığı işlemci en hızlı telefondan bile çok daha hızlı, 10 sene alır)
Tabletler
Keşke normalin kaldırmasalardı s10 ailesinden 🙂 bu arada Apple 10 yıl değil 6 yıl güncelleme veriyor😅
UurS24S9FE
Active Level 3
Tabletler
Telefonlarda 6, tabletlerde iş değişir. M1 li ipad pro 2021 de çıkmasına rağmen yapay zekayı aldı, 14 pro ve 15 alamadı. M1 in performansının halen 8 gen 3 ve a17 pronun üstünde olduğunu söylemeye bile gerek yok
Tabletler
Bende ipad var zaten eski model 10 yıl destek almadı 🤣 tek bana mı göndermedliler güncellemeyi acaba zaten m1 o ipados de yüzde 10unu kulanamaz zaten
0 Likes