cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tab s6 lite

(Topic created on: 03-21-2024 10:16 PM)
217 Views
ecmel
Active Level 3
Options
Tabletler
Merhaba s6 lite'da pdf çalışma tablosu üzerinde tuttuğum notlar silinmiş. Ama dosya sıfır halinin iki katı boyutunda. Yani hala içerik duruyor olabilir mi acaba?Ya da geri getirmenin bir yolu var mı bilen yardımcı olursa minnettar olurum.
3 Comments
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba ecmel,

Silinen notlarınıza ulaşabilmek için, Samsung Notes uygulamasına giriş yapıp Üç Çizgi simgesine tıkladıktan sonra Çöp Kutusu'nu seçerek kontrol edebilirsiniz.

Eğer notlarınız çöp kutusundan silindiyse, bu aşamada notlarınızı eski telefonunuzda eşitleyerek yedekleme sağladıysanız geri yükleme yapabilirsiniz. Cihazda daha öncesinde herhangi bir yedekleme işlemi sağlanmadı ise silinen veriler geri yüklenememektedir.

Geri yükleme işlemi için;

"Samsung Notes" > "Üç Çizgi Simgesi" > "Ayarlar" > "Samsung Cloud ile eşitle" adımlarını uygulayabilirsiniz. Eğer mevcut bir yedeğiniz var ise notlarınız kısa süre içerisinde Samsung Notes uygulamasında görünecektir.

Teşekkürler.
MOD

ecmel
Active Level 3
Tabletler
Sayın moderatör çok teşekkürler ama sanırım anlatamadım problemi. Dosyam değil dosya üzerinde yaptığım editim silinmiş,daha doğrusu gözükmüyor. Pdf üzerindeki editlerim gözükmüyor. Ama pdf ilk halindekinden boyut olarak çok daha yüksek. Bunun nededini ve çözümünü merak etmekteyim ben.
0 Likes
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba ecmel,

Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.

Teşekkürler.
MOD