Resolved! Solved

Original topic:

S-Pen Entegrasyon Sorunu

(Topic created on: 09-27-2025 07:55 PM)
374 Views
sirac7
Active Level 3
Options
Tabletler

Galaxy Tab S6 Lite (SM-P620) S Pen Sorunu 

Cihazımda yalnızca Samsung Notes değil, Samsung’un kendi Takvim uygulamasında S Pen kullanırken de cihaz donmuş ve kapanmıştır. Bu durum, sorunun üçüncü parti yazılımlardan kaynaklanmadığını, doğrudan sistem yazılımındaki S Pen sürücüsünden kaynaklandığını açıkça göstermektedir. Yani S Pen entegrasyonu yapılan her uygulamada (Samsung Notes, OneNote, Takvim vb.) cihaz aynı şekilde kapanmakta; yalnızca S Pen desteği olmayan uygulamalarda (ör. Google Drive PDF Viewer) bu sorun yaşanmamaktadır. Bu bulgu, cihazın donanımının sağlam olduğunu ancak S Pen yazılımı ve sistem entegrasyonunda kritik bir hata bulunduğunu net şekilde ortaya koymaktadır. 

Başka yaşayan arkadaşlar varsa yorumda belirtirse çok mutlu olurum aylardır sorunuma çözüm alamadım.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba sirac7,

Aynı durumu tekrar yaşamanız halinde, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
10 Comments
SamHaber
Expert Level 1
Tabletler
Verileri yedekleyip sıfırlayın bence hocam.
0 Likes
sirac7
Active Level 3
Tabletler
4 kere teknik servise gitti ne hikmetse bir şey bulamamışlar allahın hikmeti işte
0 Likes
sirac7
Active Level 3
Tabletler
Hesabımda hata anına ait video var
0 Likes
sirac7
Active Level 3
Tabletler

Samsung s-pen entegrasyon sorunumu düzelt

Tabletler
Talimat verdim 👍🏻
sirac7
Active Level 3
Tabletler
Videosu hesabımda var tüm detaylarını da paylaştım
Tabletler
Şaka yapıyorum... boşuna burada zaman kaybetme kardeşim buralarda samsung çalışanı filan yok
sirac7
Active Level 3
Tabletler
Ya baba bende biliyorum belki sen nasıl çözülür biliyosundur diye yazdım
sirac7
Active Level 3
Tabletler
0 Likes