Dreamfall
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Çöp Allahın cezası tablet çöp.
Kasım kasım kasılmaktan başka bir şey bildiği yok
Samsung kullanıcısını hasta etmek için üretmiş.
43 Comments
- « Previous
- Next »
NOTE7_fan
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-23-2026 05:04 PM in
Tabletler
Hgdgfgug
smels
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-23-2026 05:41 PM in
Tabletler
Tabletin tüm donanımı çıktığı yıla göre bile düşük sayılıyor şimdiki zamanda ise iş görmez hale gelmesi normal. YouTube bile aldığı güncellemelerle ağır uygulama seviyesine geldi daha karmaşık komut setleri kullanmaya başladı içeriklerin kaliteleri yükseldi bu yüzden donanımı düşük cihazlara ağır gelebilir. Bunun niye üretildiği kısmına gelirsek Samsung orta ve alt segment pazar payını kaybetmemek için bu cihazları üretmek zorunda. İsmi Samsung olsun da içinde ne olduğu önemli değil diyen teknik okuryazarlığı olmayan milyonlarca insan var Samsung bu cihazları üretmeyi tamamen bırakırsa bu boşluğu Çinli rakipleri anında doldurur. Bunu tüm markalar yapıyor Apple hariç o da zaten başından beri sadece amiral gemisi üretiyor vizyonu bu. Cihazda bl kilidi açılabiliyorsa custom rom atmak tek çaresi olabilir başka şekilde cihazı ayağa kaldırmanın yolu yok maalesef içindeki parçaların kapasitesi belli
Alphan_Merdan
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-23-2026 07:21 PM (Last edited 04-23-2026 07:22 PM ) in
Tabletler
Samsung un giris seviye tableti, yas alinca cop hale gelmesi normal, eski tabletim ipad 6 var o da arayuzde bile kasiyor, seninkisinden pek farki yok. Su anda Galaxy Tab S11 var Samsung her acidan olağanüstü bir cihaz yapmis ne kadar ekmek o kadar kofte, tab s10 lite alan bi arkadasim var arayuzu gayet akici gayet seri bi cihaz, senin cihazin hem eski hem alt model surdurulebilirlik beklentin varsa git s serisi al
Dreamfall
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-23-2026 07:39 PM in
Tabletler
İpad 6 2018 de çıkmış bu tablet 2022 de ne alaka yaş alması bendeki yılı daha 2 yi yeni doldu çıkalı 3 yıl olmuş. Sürdürülebilirlik beklentim yok. S serisi performansı da beklemiyorum. Bilmişsiniz s serisi tablet al demeyi. O zaman samsung a serisi tablet satmasın. Gören de pubg oynuyorum kasıyor yazdım sanar. Ben telde bile oyun oynamam. 7 yıl önceki tablet ile 2-3 yaşındaki tableti kıyaslamak da ne bileyim.
- « Previous
- Next »