cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tab a7

(Topic created on: 03-05-2023 11:47 AM)
227 Views
yusuuff
Active Level 8
Options
Tabletler
Güncellemek istemiyorum güncellemeyi nasıl silebilirim yada nasıl kapatabilirim ve güncelleme bildirimi gitmiyorr
image

7 Comments
a13kullanan
Active Level 3
Tabletler
Neden güncellemek istemiyorsun ki ?
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Ben Samsung Galaxy tab a7 Android 12 OneUI 4.1 güncelleme yaptım sonra baya kafa yemeye başladı özellik kısıtlıyor ve kamera EİS video sabitleyici kaldırdı aşırı kasıyor ve tableti sıfırladım yine işe yaramıyor servis gönderdim servise tableti sürüm düşürmüyor çünkü knox artmış baya üzüldüm ama tabletim hala zor kullanıyorum Tab A7 kullanan varsa sakın android 12 güncelleme yapmayın size pişman olmayın ben baya pişman oldum yapacak bir şey yok :(
0 Likes
a13kullanan
Active Level 3
Tabletler
Kötü olmuş maalesef bazen üreticiler samsung özellikle cihazlarina sirf yenisini satttirabilmek amaciyla guncellemeyle kötülestirebiliyor:(( umarım hata güncellemesi alırsın ve düzelir
0 Likes
yusuuff
Active Level 8
Tabletler
Evet bu sebeple guncellemiyorum ama hayır knox la alakası yok ben düşürdüm android 10 a bile hemde garantisi varken halen daha da devam ediyordu böyle birsey yok
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Güvenlik yaması gelmişti ama yanlışlıkla güncelleme yaptım her şeyi mahvettim android 10 düşürmek istiyorum ama hatası verip duruyor yine android 11 düşürmek istedim yine hatası verip duruyor. Odin CP istiyor ama CP dosya yok sadece android 12 CP dosya var. Ama android 12 kullanmak zorunda kaldım Screenshot_20230305_115057_Telegram_1000001611_1678006257.jpgIMG_20230305_115415_397_1000001613_1678006496.jpg
0 Likes
yusuuff
Active Level 8
Tabletler
PC niz varsa stock rom atmanızı oneririm
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba yusfTabA7veNote9,

Güncellemeyi kapatma durumu mevcut değildir. Bildirim paneline düştüğü için, güncellemeyi yapmadan ekrandan gitmeyecektir.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes