Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Evet One Ui 7.0'da kalktı bu özellik. View Post
CYD6 dan CYE1 e yükseldi View Post
Dostlar daha once hic tablete kirilmaz ekran almadim, nelere dikkat etmeliyim hangi tarz almaliyim bu konuları pek bilmiyorum. Onerileriniz varsa cok... View Post
Abi ben anlamıyorum güncellemeyi o kadar mı çok istiyorsunuz, bana çoktan gelmiş ama indirmiyorum gerek duymuyorum zaten arayüzü de... View Post
Son hali 🤨(One UI 6.1.1) İlk hali...🥹(One UI 5.1.1) Not: membersin aktif olmadığı saatte paylaşmıştım bu yüzden tekrar... View Post
Tabletimde biraz önce cizik farkettim bayağı derinden fotografinida biraktim bana birisi sanki bıçak tarzı bir şeyle bastirip cizmis gibi geldi sizce... View Post
Arkadaşlar Tab S8 bile one ui 7 alıyor neden s9 fe almıyor? View Post
Tab S9 FE+ tabletim sd kartı görmüyor. Taktım, yeniden başlattım fakat düzelmedi. Ne yapmalıyım? View Post
Not eşitlenemiyor. Çok fazla kalem derbesi (100.000'den fazla) uyarısı aldım. Yani yazsam not tutmaya devam etsem kaybetmeyecek mi? Yoksa... View Post
Sim kart takılabilen modeller neden Türkiye'ye gelmiyor? Teknosa'da sorduğumda sim kart takılabilir, MediaMarkt'da sorduğumda takılamaz... View Post
User | Likes Count |
---|---|
272 | |
262 | |
187 | |
100 | |
96 |
User | Count |
---|---|
7 | |
7 | |
6 | |