cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tab S9 serisine ONE UI 6

(Topic created on: 11-22-2023 03:57 PM)
118 Views
NaimA33_TabS9Ultra
Active Level 7
Options
Tabletler

Samsung, Galaxy Tab S9 serisine kararlı Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesini yayınladı ! Evet, Güney Koreli firma, güncellemeyi Galaxy A54, Galaxy S22, Galaxy S23, Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5'e sunduktan sonra Avrupa'daki en yeni amiral gemisi tablet serisi için de kararlı Android 14 güncellemesini yayınladı. Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ ve Galaxy Tab S9 Ultra için kararlı Android 14 tabanlı One UI 6.O güncellemesi, X91xBXXU1BWK6 donanım yazılımı sürümüyle birlikte gelir ve Avrupa'da mevcuttur. Bu 2,7 GB'lik bir güncellemedir, bu nedenle onu bir Wi-Fi ağı üzerinden indirin ve tüm önemli verilerinizi yedeklediğinizden emin olun. Güncelleme aynı zamanda Kasım 2023 güvenlik düzeltme ekini de içeriyor haftaya ülkemizde olur 

image

25 Comments
Tabletler
Yani haklısın zaten bu yüzden bir çok kişi samsungu bırakmaya başlamış bir haberde gördüm
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Tabletler
İmkani olan bırakıyor. Bende bakalım şu güncelleme sonrasi düşüneceğim. Eger kötü olursa elden cikararirim.
0 Likes
Tabletler
Umarım beklediğin gibi gelir günceleme
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Tabletler
Umarım
0 Likes
lizzg
Beginner Level 5
Tabletler
Geçengün bi haber okumuştum s22 serisine aralık ayında gelecek güncelleme diye.Ne derece doğru bilmiyorum.
0 Likes
Tabletler
Büyük ihtimale doğrudur çünkü kasım ayı bitmek üzere ve hala türkiyede s22 serisine dağıtılmadı ama başka ülkelerde dağıtıma 2 hafta önceden başladı