Güç Tasarrufu Kapalı Ekran 90 Hz de Nasıl Sizce? View Post
Güç Tasarrufu Kapalı Ekran 90 Hz de Nasıl Sizce? View Post
S9 FE+ MODELIM ACILIR ACILMAZ COK ISINIYO NAPICAM View Post
Sayın Samsung Türkiye Destek Ekibi,Piyasadaki en güçlü tabletlerden biri olan Galaxy Tab S10 Ultra kullanıcısıyım. Cihazı tercih etmemdeki en büyük ... View Post
islak mendille siliyorum biraz geciyor ama iki uc gun icinde tekrar bu hale geliyor ne yapmaliyim temizleyip durmaktan yoruldum View Post
Çok iyi değil mi View Post
S9 FE+ tabletim one UI 8.0 güncellemesinin ikinci yamasından sonra ipadlerde çok beğendiğim bir özelliğe kavuştu tamamen. Kilitli ekranda sol... View Post
15.12.2025 tarihinde satın almış olduğum Samsung Galaxy S10FE cihazımı S Pen ile kullanırken bir bölgede temas problemi olduğunu **bleep** ettim ve... View Post
Merhaba arkadaşlar, S9 ultra tabletim var. Capture card veya monitöre hdmi ile görüntü verdiğim zaman tabletimin ekranı 60'a sabitleniyor. ... View Post
Önceki konum kilitlenmiş anlamadığım şekilde şimdi daha detaylı anlatacağım Xiaomi Redmi Note 14 Pro ile performans karşılaştırması yaptım Samsung Tab... View Post
Tabletime ziraat mobili indirmeye çalışıyorum ancak izin vermiyor. Banka olduğundan dolayı apk olarak da indirmek istemiyorum güvenlikten dolayı.... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 68 | |
| 66 | |
| 51 | |
| 46 | |
| 35 |