cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tab S6 lite güncelleme sonrası dokunmatik çalışmıyor

(Topic created on: 09-30-2022 08:37 PM)
349 Views
Tltblt
Beginner Level 4
Options
Tabletler

Normal çalışan tablet, güncelleme ardından dokunmatik çalışmaz oldu. Bu neden olur çözümü nedir? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
serpilvekemal
Active Level 5
Tabletler

ekran Samsung servis dışında değiştiği zaman öyle yazılımdan sonra çalışmama durumu oluyor. bilgilerini yedekle git servise dostum 

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Oha s6 lite a güncelleme mi geldi ve ne zaman geldi bide cihazı sıfırla düzelmezse servise götür
Tltblt
Beginner Level 4
Tabletler

Bugün güncelledi cihaz kendini optimize ediliyor dedikten sonra bi daha açamadım dokunmatik çalışmadığı için.

Cihazı sıfırla demişsin nasıl yapabilirim? 

0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
tablet kapalıyken güç tuşu ve ses açma tuşuna aynı anda uzun bas (eğer eski cihazlardaki ev tuşu ve bixby tuşu gibi birşey varsa onlara da uzun bas) logo gerince bırak sonra bir menü geledek ingilzce (çince gelirse çakma olabilir ve canlı çeviei kullanman gerekebilir google lens ile) sonra ses tuşlarıyla aşağı-yukarı hareket ederek wipe data/factory reset var ona gel güç tuşuna bir kez bas evet veya yes çıkar ona gelip güç tuşuna bas sonra biraz sonra ilk ekrana gelecek oradan reboot system var onu seçip güç tuşuna bas sıfırlanmış olacaktır
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
aparat bide fare al kullan buarada fare+klavye kullanırsan daha iyi olur yani daha işlwvsel olur
Tltblt
Beginner Level 4
Tabletler

Son çare olarak dediğin gibi yaparım.

Ancak hiçbir sorun yokken birden bire böyle olmasını anlayamadım. Yokmu dur böyle bir sorunun çaresi? 

0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Yazılımssl sıkıntı var anladığjm kadarıyla mutlaka vardır araştırmak lazım
0 Likes
Solution
serpilvekemal
Active Level 5
Tabletler

ekran Samsung servis dışında değiştiği zaman öyle yazılımdan sonra çalışmama durumu oluyor. bilgilerini yedekle git servise dostum 

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

0 Likes