cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy Tab A (SM T297) Son Güncellemeden Sonra Ekran Dokunmatiği Çalışmıyor

(Topic created on: 04-07-2021 10:48 PM)
1113 Views
AdemBilgili
Active Level 1
Options
Tabletler

İyi akşamlar. 

Galaxy Tab A SM T297 tableti henüz 8 ay oldu alalı. 

Geçtiğimiz hafta en son güncelleme yüklendikten sonra tablet tekrar yeniden başladı, ancak yeniden başladıktan sonra hiç bir şekilde ekran dokunmatiği çalışmıyor. Ekrana görüntü geliyor, güç tuşu ve ses tuşları çalışıyor ancak dokunmatik algılamıyor. 

Tablete tuşlar vasıtasıyla Hard Reset işlemini de yaptım ( "Wipe Data / Factory Reset" adımı da dahil ) . Ancak yine de ekran dokunmatiği çalışmıyor. 

Lütfen acil yardım eder misiniz?

9 Comments
Arda1238
Active Level 8
Tabletler
Donanimsal olabilir bir samsung bayisine gotür olmassa yazılimsaldır
AdemBilgili
Active Level 1
Tabletler

Donanımsal değil, onu iyi biliyorum.

Bir kaç arkadaşımın daha başına gelmiş bu son güncellemeden sonra. 

Yazılımsal olduğu kanaatindeyim

Arda1238
Active Level 8
Tabletler
O zaman samsung'a ne yazıkkı "abi buna güncelleme" getirin diye yalvarman gerekiyor.
AdemBilgili
Active Level 1
Tabletler

İyi de cihaza güncelleme geldiği için oldu bu zaten.

Bir de yeni güncelleme yapılabilmesi için cihazı açmamız gerekiyor öyle değil mi?

Cihazda şu anda hiç bir şekilde kontrol sağlayamıyoruz zaten. Kontrol sağlayabilsek dediğin olur.

KonuGalaxy
Active Level 7
Tabletler

servise götürmen gerekir. samsung sitesinden yakın servislere ulaşabilirsiniz. 

AdemBilgili
Active Level 1
Tabletler

Iyi de servise götürünce de para istiyorlar. 😡

Yeni aldığımda ekranı kırılmıştı,  onu değiştirtmiştim, kullanıcı kaynaklı bir arıza olduğu için onu da parayla değiştirttim...

Alfatürk
Expert Level 5
Tabletler
Merhaba kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem ilk öncelikle

Yazılımsal olduğunu düşünüyorsan sorunun videosunu çekip hemen hızlı hata raporu göndermek için link bırakıyorum bakarsınız https://bit.ly/33WO9d8

Yada kardeşim Durumun incelenebilmesi için en yakın samsung yetkili servise vermenizi tavsiye ederim bir kontrol sağlansın cihaza uzman ekip tarafından kardeşim
Tabletler
T290 kullanıyorum güncellemeden sonra dokunmatik hassasiyeti çok kötü bir hal aldı ama tam olarak güncellemeden kaynaklı mı bilemiyorum kalın bir ekran filmi taktım ondan dolayı da oluyor olabilir. Bende hiç çalışmıyor değil çoğunlukla yumuşak dokunmalari algilamıyor sert bastığımda algılıyor.
AdemBilgili
Active Level 1
Tabletler

Kesinlikle güncelleme den kaynaklı.