cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tab S6 lite HDMI ve dex desteği

(Topic created on: 01-02-2021 03:05 AM)
698 Views
Mrt333
Beginner Level 2
Options
Tabletler

Merhaba, büyük hayal kırıklığı oldu; tableti aldıktan sonra dex ve hdmi desteği olmadığını görmek. Android 11 güncellemesi ile destek gelecek deniyor xda ve bazı developer forumlarında. Doğruluk payı nedir? Lütfen dex desteği gelsin. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba Mrt333,

Ben Yeşil, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sorunuzla Foruma yapmış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Tab S6 lite cihazımızda, Dex desteği bulunmamaktadır. Henüz güncelleme içeriğine dair açıklanan resmi bilgi bulunmamaktadır.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
2 Comments
TabS7ege
Active Level 8
Tabletler
dex sadece üst segment denen cihazlarda oluyor, gelmeyebilir. tab s6 , s7 ,s7+ destekliyor tab s5 destekliyormu emin değilim. Dex desteği varsa Samsung un kendi sitesinde yazar zaten bende s6 lite alacaktım ama dex özelliği olmadığı için s7 almak zorunda kaldım. İlginç olan s6 s7 den daha pahalıydı ben alırken (hemen hemen 200 tl **bleep** vardı)
0 Likes
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba Mrt333,

Ben Yeşil, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sorunuzla Foruma yapmış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Tab S6 lite cihazımızda, Dex desteği bulunmamaktadır. Henüz güncelleme içeriğine dair açıklanan resmi bilgi bulunmamaktadır.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes