cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tab S6 Lite açılmıyor

(Topic created on: 05-08-2022 07:12 AM)
14164 Views
MelihS10
Active Level 3
Options
Tabletler

Öncelikle şunu söylemeliyim ki bu ilk defa başıma gelmiyor. Tabletin şarjı tamamen tükendi ve öyle kapandı. Normalde kapatıp açtığımda sorun çıkmıyor bu sorun şarjının tamamen bitmesinden kaynaklı. Yaklaşık 4 saat boyunca şarjda kaldı ama yine de açılmıyor, görseldeki gibi takılı kaldı. Geçen sefer böyle olduğunda kendiliğinden açılmıştı nasıl olmuştu bilmiyorum. Nasıl açabilirim tableti. Yardımcı olursanız sevinirim.

(Şarj adaptöründe ve kablosunda sorun yok 2 farklı şarj aletiyle denedim. Ve bu sorun yeni güncellemeyle gelmedi ilk başıma geldiğinde önceki yazılımındaydı.)

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
MelihS10
Active Level 3
Tabletler
 Tamamdır sorun çözüldü. Redditte bu sorunla ilgili bir paylaşımda kutuda gelen şarj aletiyle şarj edin yazılmış. Denedim gerçekten düzeldi. Kutusunda gelen şarj aleti hızlı olmadığı için bugüne kadar kutusundan bile çıkarmamıştım. Mantıken hızlı şarj cihazı daha hızlı şarj eder diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş.

View solution in context

5 Comments
KULLANICI324
Active Level 9
Tabletler
Tam dolduğuna emin olun bende de böyle oldu cihaza serviste yazılım atılarak açtılar
MelihS10
Active Level 3
Tabletler
Şarj yüzdesi bile gözükmüyor ki nasıl tam dolduğuna emin olabilirim
KULLANICI324
Active Level 9
Tabletler
Hm hiç cihazı açmayı denediniz mi eğer olmuyorsa pazartesi samsung servisine başvurun yenii yazılım güncellemesinden olduysa ücretsiz onarım olur
Solution
MelihS10
Active Level 3
Tabletler
 Tamamdır sorun çözüldü. Redditte bu sorunla ilgili bir paylaşımda kutuda gelen şarj aletiyle şarj edin yazılmış. Denedim gerçekten düzeldi. Kutusunda gelen şarj aleti hızlı olmadığı için bugüne kadar kutusundan bile çıkarmamıştım. Mantıken hızlı şarj cihazı daha hızlı şarj eder diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş.

KULLANICI324
Active Level 9
Tabletler
Bende öyle sorun olmuyor bende hızlı şarj aleti hemen doluyor