ultraviolence
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-11-2024 10:28 AM in
Tabletler
Pazar günü yaklaşık 6 gün önce tabletimden haftalık programımı yaptım ve uyudum. Sonraki gün ise daha önce güncelleme yapmış olmama rağmen samsung notes açılmadı. Uygulama tabletde yüklü ve tıkladığımda içeride ki eski notlarımı görebiliyorum, birkaç saniye sonra uygulama hiçbir şey yapamama rağmen beni atıyor. Çıktığımda ise yine bir yazı ya da arıza var gibi herhamgi türden bir yazı da çıkmıyor. Güncellemelerini yaptım. Forumda yazan bir kişi samsung notes uygulamasını güncellemek gerektiğini söyledi .Güncelleme yapmak için playstore'a girdim bu seferde samsung notes cihazınıza uygun değildir yazısı çıktı. Öğrenciyim ve şu an bulunduğum okula sonradan geldiğim için seçmeli almanca kitabım yok. Samsung notes dan çalışıyordum. Hem kullanışlı hemde basitlik bakımından bana daha kolay geliyor. Tabletim (Galaxy Tab A7 Lite) ileri sürüm olmadığından dolayı diğer not uygulamaları kasıyor ve aynı performansı göstermiyorlar. Yani gerçekten kısa sürede düzelmesini ihtiyacım var. pdf ve makale okumakta daha kolay oluyordu.
6 Comments
ᴛᴀᴠşᴀɴʟɪʟᴇʙʟᴇʙi si
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-11-2024 10:40 AM in
Tabletler
Merhabalar ayarlardan uygulamalar seçeneğini bulun uygulamalardan samsung notes uygulaması bulun tıklayın ona depolama secenegi gözükür tıklayın ona on belleği temizleyin uygulama yine açılmazsa mecburen verileri silin tekrar deneyin
ultraviolence
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-11-2024 10:54 AM in
Tabletler
Önerdiğiniz iki yolu da denedim ama hala açılmıyor.
ᴛᴀᴠşᴀɴʟɪʟᴇʙʟᴇʙi si
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-11-2024 10:56 AM in
Tabletler
Merhabalar yazılımda bug var gibi 4447711'i arayıp karşılaştığınız durumları anlatın onlar rapor ediyorlar ana merkeze yolluyorlar ana merkezde bu duruma göre güncelleme yayinliyor diğer kullanıcılarımızın kolaylığı için lütfen yorumumu kabul et teşekkürler :) ✅️
ultraviolence
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-11-2024 11:03 AM in
Tabletler
Bunları yapmaya gerek kalmadı. Galaxy Store u güncellemediğim için açılıyormuş. Galaxy store u güncelledim ardından samsung notes tekrar indirdim şu an sorun yok. Tek sorun tüm notlarım gitti geri de alamıyorum . yine de teşekkürler:)
ᴛᴀᴠşᴀɴʟɪʟᴇʙʟᴇʙi si
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-11-2024 11:07 AM in
Tabletler
Üzgünüm samsung clouddan yedek aldıysanız belki geri gelir deneyin derim :)
ultraviolence
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-11-2024 11:09 AM in
Tabletler
Deneyeceğim teşekkürler