- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
08-12-2021
12:53 AM
(Last edited
08-12-2021
01:03 AM
by
Yeşilırmak
) in
26.05.2021 tarihinde Vatan mağazasından aldığım samsung tab s6 lite tabletimi sorunsuz bir şekile kullanırken 1 ay öncesinde bir köşesinde beyaz bir nokta olduğunu farkettim. Öncelikle müşteri hizmetlerini aradım sıfırlamamı istediler tableti. Sıfırladım sorun düzeldi yazılımsal olduğunu belirttiler. 9 Ağustos 2021 tarihinde beyaz noktacık tekrar ortaya çıktı ve direk servise götürdüm. Orada teknik ekip ön inceleme yaptı sıfırlanmasını söyledi. Tekrar sıfırlandı ve sorun düzeldi. Fakat 11 Ağustos 2021 itibariyle tekrar o noktacık çıktı. Serviste yeni cihaz talebinin ilk 6 ay içinde olabileceği söylendi. Yeni cihaz olmadığı takdirde ekran değişecekmiş. Benim gibi bu tarz sıkıntısı olan arkadaşlar varsa lütfen iletişime geçelim...
Ve kanıt için fotoğraf değil video çekin arkadaşlar tabletin arkasındaki seri numarasını çekin. Benden bunu talep ettiler.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
08-12-2021 08:39 AM (Last edited 08-12-2021 08:39 AM ) in
TabletlerBeyaz nokta cihaz üzerinden ekran görüntüsü aldığınızda gözüküyormü

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-12-2021 10:06 AM in
TabletlerMerhaba YıldızHoşgel,
İncelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD