Original topic:

Tab A9+ vs Redmi Pad 2 vs Casper Via S50

(Topic created on: 07-19-2025 12:02 AM)
134 Views
erdem9068
Active Level 1
Options
Tabletler

Netflix veya HBO Max'ten film izlemek için alacağım uzun araştırmalarım sonucu bu 3 model arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?

12 Comments
BURSAŞK
Expert Level 5
Tabletler
Tab A9 plusı eleyebilirsin ekranı pek iyi sayılmaz
0 Likes
erdem9068
Active Level 1
Tabletler
Evet benim için önemli olan ekran ve redmi içlerinde en iyisi ekran olarak ve tercihimi de redmiden yana kullanacağım sanırsam.
0 Likes
Tabletler
Redmi pad 2 seçerim
GLX120
Expert Level 5
Tabletler
Casper'ı eleyin çünkü ram'i 4gb donanım olarak geride, samsung ve redmi arada 1500 TL fârk var bence daha ucuz olan samsung tab a9 plus 8gb ram 128gb hafızalı model daha avantajlı, snapdragon işlemcisi var redmi ile kafa kafaya. Yazılım ve arayüz olarak kesinlikle a9 plus.
erdem9068
Active Level 1
Tabletler
Yazılım ve arayüz önemli tabii ama sadece film izlemek için aldığımı düşünürsek telefonum s24 gayet memnunum ama ekranı küçük olduğu için filmin keyfini çıkaramıyorum tablette de ekran kalitesine önem verdiğim için redmi pad 2 sanırsam benim için doğru tercih olacaktır.
GLX120
Expert Level 5
Tabletler
Sadece ekran açısından bakarsan her iki cihazda lcd ekran ama samsung'un lcd tft'si redmi'nin ips lcd'disinden daha iyidir, ekran çözünürlüğü olarak redmi daha iyi tabiki.
0 Likes
erdem9068
Active Level 1
Tabletler
Evet dediğiniz gibi burada ekran çözünürlüğü kafamı karıştırdı benimde, öyle zannediyorum ki redmi pad 2'nin ekranı daha keyiflidir. 1 milyar renk özelliği. Gözümüz çok ayırt eder mi bu detayı bilmiyorum ama illa ki bir farkı olur bence.
0 Likes
EyupcmA16
Active Level 8
Tabletler
Samsung mecburi en iyi çünkü diğer ikisi bana göre abuk subuk markalar hele ki xiaomi nefret ederim Casper bugün çalışsa yarın çalışmaz yani mecburi tek güvenebileceğin marka samsung bana göre
erdem9068
Active Level 1
Tabletler
Benimde Casper markasıyla hiç iyi anılarım yok ama ekran olarak a9+'tan bir tık iyi olduğundan ona da bir şans vereyim dedim ama ya tab a9+ yada redmi pad 2 arasında kaldım ama sanırsam redmi pad 2 alacağım.
0 Likes