cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

TABLETLER

(Topic created on: 4 weeks ago)
116 Views
Adem7273
Active Level 3
Options
Tabletler

Arkadaşlar Samsung galaxy tab a7 Den bıktım bende toplam 4 oyun var gb32 ram 4 

Kart desteği var uygulamanın karta depolama olarak aktardım 32Gb bana hiç yetmedi Stick war saga ve Car Simulator 2 oynuyordum kasma donma var Fps 60'dan 23 39 sürekli öyle oluyor opitimize ettirmiştir her güncellemesi yapmıştım Artık bu tablette zarar vermeye çalışıyorum! Telefoncuya götürdüm bu tablet yapılmaz olduğunu söylüyor tek çarem satmaktır devletin dediği gibi dağıtılan tabletleri satılmaz/ Bende satacağım tablet yakında bataryası arzıları yol açılacak satmak zorundayım

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Tabletler
Ben o tabletten kurtulalı 1 yıl olacak Şubat'ta... Ben bile zor idare ettim onla siz nasıl idare ettiniz 😊 Tab A9+ kullanıyorum ama bence almayın gidin bir S9 FE alın alırsanız daha iyi olur şahsen

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Siberizm
Expert Level 5
Tabletler
Güçsüz bir cihaz. Ne bekliyorsunuz ki? 30 FPS bile çok iyi değer. Maksimum zaten 45 FPS verebilir
Adem7273
Active Level 3
Tabletler
KASIYOR PİNG YÜKSEK GÖSTERİYOR
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Tabletler
Çünkü cihaz eski ve güçsüz
Adem7273
Active Level 3
Tabletler
Bana bir şekile düzgün tablet vermediler 20bin TL samsung galaxy tab a7 veriyor 64gb Ram 4 Samsung galaxy tab a9 plus 128Gb 8 Ram 8bin TL neden çok tab a7 pahalı?
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Tabletler
O tablet oyun için değil zaten ders çalışmak için iş yapmak için
ienes
Expert Level 1
Tabletler
Giriş seviyesi bir tablet video izlemek için kullanılabilir yada basit oyunlar oynamak için
Adem7273
Active Level 3
Tabletler
Bende basit oyunlar var
0 Likes
ienes
Expert Level 1
Tabletler
Devletin verdiği tabletten pek birşey beklememek lazım video izleniyorsa öp başına köy
0 Likes
Solution
Tabletler
Ben o tabletten kurtulalı 1 yıl olacak Şubat'ta... Ben bile zor idare ettim onla siz nasıl idare ettiniz 😊 Tab A9+ kullanıyorum ama bence almayın gidin bir S9 FE alın alırsanız daha iyi olur şahsen
0 Likes