cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tab s10 ultra yavaş doluyor

(Topic created on: a month ago)
130 Views
stxl
Active Level 3
Options
Tabletler

Tableti bugün aldım ve sarjı 4 iken taktım ama 4 saatte dolduracagı ıbaresi geldi ve bır saatte 28 falan doldurmuş nasıl halledebilirim bide klavyede yazarken takılma oluyor tuşa tıklıyorum

ama takılıyor cihazda bir sıkıntı olabilirmi 

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Tabletler
İlk 1 hafta pil kalibre sürecine girer cihaz şarjı çok dayanmaz ve şarj etmede kararsizdir sonra düzelir yani

View solution in context

Solution
Alickk
Active Level 4
Tabletler
Kaç Wattla Şarz Ediyorsunuz ?

View solution in context

Solution
yagiz61
Active Level 1
Tabletler
Hocam adaptörün watt değeri düşüktür büyük ihtimal,bende tab s9+ var süper hızlı şarjla 2 saatte doluyor

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Tableti 45 watt Samsung orijinal şarj cihazı ile şarj edin en düşük 25 watt'ı orijinal Samsung şarj cihazı kullanın.

View solution in context

12 Comments
Solution
Tabletler
İlk 1 hafta pil kalibre sürecine girer cihaz şarjı çok dayanmaz ve şarj etmede kararsizdir sonra düzelir yani
stxl
Active Level 3
Tabletler
İnşallah oyledir sağol
Solution
Alickk
Active Level 4
Tabletler
Kaç Wattla Şarz Ediyorsunuz ?
stxl
Active Level 3
Tabletler
Yanlıs bakmadıysam 22,5 w
Alickk
Active Level 4
Tabletler
Batarya Kapasitesi Çok Büyük Olduğundan Şarz Hızıda Yetersiz Kaldığından Olabilir
stxl
Active Level 3
Tabletler
Umarım oyledir bide zahmet olmazsa sana birsey sorsam klavyede bazen takılmalar oluyor o normalmi mesela tusa basıyorum basmıyor takılıyor
Alickk
Active Level 4
Tabletler
Samsung Klavye İle Alakalı Olabilir Mesala Gboard Kullanmayı Deneyin Bide Onda Olmuyorsa Samsungun Klavyesindedir Sorun
stxl
Active Level 3
Tabletler
Tamam teşekkür ederim
Solution
yagiz61
Active Level 1
Tabletler
Hocam adaptörün watt değeri düşüktür büyük ihtimal,bende tab s9+ var süper hızlı şarjla 2 saatte doluyor