Original topic:

TABLET

(Topic created on: 12-31-2020 12:20 AM)
701 Views
zorbaccii
Active Level 1
Options
Tabletler

Tablet alacagim önerisi  olan varmi

9 Comments
HaşimA22
Expert Level 5
Tabletler
tab a7 2020 var yada s6 lite var
0 Likes
livingtodie
Active Level 9
Tabletler
bütçenizi söylerseniz bu konuda daha çok destek gelecektir:)
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Tabletler
tab 6 lite de guzel
1emrekaya1
Active Level 9
Tabletler
Kesinlikle Tab S7+
0 Likes
enesmert
Active Level 7
Tabletler
o parayı verince de ipad alınır ben kullanıyorum tab s7+ pekte hoşuma gitmedi kalemin ucunu satın almak istedim 1 haftadır cebelleşiyorum servis diyor tableti yolla Samsung diyor s pen al Apple ise direk satıyor. bence 7600 vereceksen ipad pro al **bleep** koyup
0 Likes
1emrekaya1
Active Level 9
Tabletler
Samsung members uygulamasından konuştuğumuz için samsung marka bir tablet önerdim sınıfının en iyisini önerdim.Ayrıca malesef samsung'un servisleri kalite olarak şehirden şehire değişiklik gösterebiliyor.Bu yazıyı herhangi bir forumda yazsaydı ipad pro'yu önerirdim bende fakat arkadaşın ios mu yoksa android mi isteyip istemediğini bile bilmiyoruz:)
0 Likes
enesmert
Active Level 7
Tabletler
haklısınız bende fiyat kıyaslaması yapınca kullanan biri olduğum için deneyimlerimi aktardım en azından eksi artı görsün. ki olay servis değil s pen ucu tedarik edemiyoruz ve bu uçların aktif kullanımda ömrü en fazla 3 ay Apple da olsa aynı ama onlar aksesuar gibi satıyor direk bundan dolayı dedim. alt model alacaksa sıkıntı yok f/p Ürün dolu Samsung da ama amiral konusunda tablette boş beleşler 😀
mealtunA31
Active Level 6
Tabletler

Merhabalar ben meaaltunn,
Samsung Galaxy S7 fiyatı yüksek lakin asla üzülmeyeceğiniz bir ürün.
0 Likes
enesmert
Active Level 7
Tabletler
Samsung tabletleri için gereken yazılım desteğini pek sunmuyor ne yazık ki bunu ete kemiğe bürünmüş olarak gördüm 2 aydan fazla oldu s9+ ile tab s7+ flow uygulamasında ki saçma bağlantı kopması hatasını söylüyorum 2 cevap var
1 cihazları sıfırla (denendi)
2 servise gönder halbuki ki yazılım olduğu aşikardır. ama işin kolayına bu
0 Likes