Original topic:

TAB S5E ONE Uİ 3.1.1 ÇIKTI

(Topic created on: 10-15-2021 10:23 PM)
1169 Views
NAZİFS938B-X910-R950
Expert Level 5
Options
Tabletler

Tab S7+/Tab S7/Tab S7 FE, Tab S6, Tab S6 Lite ve Tab A7 cihazları için One Ui 3.1.1 çıktıktan sonra sıra Tab S5e ye geldi. 

An itibari ile Almanya'daki Tab S5e için de One Ui 3.1.1 güncellemesi yayınlandı. Yakın bir zamanda Türkiyede de yayınlanacak. 

Tab S5e kullanıcılarına hayırlı olsun. 

Tab A7 için de yakında Türkiyede yayınlanacak.

image

56 Comments
Tabletler
Aynn öyle.
Tabletler
Hm yani diyon Samsung Türkiye yine günlük rutin şakasını yaptı😂😂😂
0 Likes
Tabletler
Nazif bide bu Android 12 ne zaman gelir yeni tel aldım google ın o bile sürekli güncelleme alıyor veya onada Android 12 verilcek miş hemde ekimin ilk haftası Samsung da futbol takımı olan galaxy cihazlarına halledicek
Tabletler
Tab s6 lite cihazı Nisan mayıs gibi alır diye düşünüyorum.
Tabletler
Hm Android 12 mi ya bu 11 sürümü sanki lokanta da gibi şarj götürüyor allah dan batarya 7,40 yoksa nasıl dayanırdı
0 Likes
Tabletler
Ee şimdi biz hani 3.1.1 sonunda 1 eklenecekti ama yine aynı artık hayaller paris gerçekler somali😂
Tabletler
Zaten tüm özelliklerini aldi. Sadece 3.1.1 yazmıyor.
Tabletler
Hm ne eklendi bu cihazlarw
Tabletler
Ayarlar ikiye bölündü. Labs eklendi. Edge paneli bulanıklık kaldırıldı. Saat uygulamasında zamanlayıcı ana ekranda mini ekran olarak çıkıyor. Uyku modu geldi. Çoklu ekran modunda iyileştirmeler var. Genel olarak bunlar.
Tabletler
Hm çok sağol benim son postuma baksana bide şuan cihaz baya hızlı önceden bahanem gibi ağırlaşmıştı ama şimdi göklerde kartal gibiyim diyor😂😂
0 Likes