Original topic:

Spen ucu

(Topic created on: 05-12-2025 11:46 AM)
236 Views
smsngs21fe
Active Level 7
Options
Tabletler

Servise gittim biz ilgilenmiyoruz müşteri hizmetlerini arayın dediler aradım WhatsApp hattına bağlandım spen ucu için nerden değiştirebilirim dedim Ankara servisini yollayıp oraya yollayın diyorlar bu çok saçma ve müşteriyi mağdur etme sadece 

0 Likes
7 Comments
MarsHorse
Active Level 5
Tabletler
Mail attım, cevap bekliyorum fiyat için yani, spen için tableti niye götüreyim anlamadım.
0 Likes
Tabletler
Tableti serviste bilgisayara bağlayıp garantiniz var mı diye bakıyorlar. Varsa ücretsiz değişiyor.
0 Likes
MarsHorse
Active Level 5
Tabletler
PC bağlamadan da kontrol edebiliyorlar bence sorun o değil. Sony servisinde de benzer bir yöntem yapıyorlardı ki müşteri **bleep** **bleep** gelmesin veya vazgeçsin diye.
0 Likes
Tabletler
Ben servise götürdüğümde tecrübem bu şekildeydi. Tabletimi istediler. Knox sayacını kontrol etmeleri için PC'ye bağlamaları gerekiyor tek önemli olan satın alım tarihi değil
0 Likes
MarsHorse
Active Level 5
Tabletler
Aa doğru, Knox sayacını sadece bağlayıp kontrol edilebiliyor. Ya aslında benim amacım parayla yedek almak siz hangi servise gittiniz
0 Likes
Tabletler
İstanbul ümraniye. Ücretsiz uç değişimi sonucu 1 adet de yedek ucum oldu (sette 2 uç bulunuyor).
0 Likes
MarsHorse
Active Level 5
Tabletler
Teşekkürler