Original topic:

Sorun

(Topic created on: 01-14-2025 04:35 PM)
798 Views
Adem7273
Active Level 3
Options
Tabletler

Arkadaşlar Mehraba ben samsung members'den kayıt oldum ve sizden bir şey istiyorum Bende Samsung Galaxy Tab a7 sm-t507 Var 4 yıldır kullanıyorum Ve garantisi bitmiştir tableti sürekli güncellendiriyordum Bu yılda kendim cihaza hiç menmun kalmadım İçinde bazen oyunlar oynuyordum ve MS'si çok yüksek ve çok kasıyordu yeniden başlatım ve gereken yaptım Bazen sinirim bozuluyor  

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
iwontbeback
Expert Level 1
Tabletler
Kutudan çıkan belgede yazıyor sadece. İçinde satılamayacağı yazıyor. Belge bu şekilde.20250114_181250_1000026293_1736867719.jpg

View solution in context

11 Comments
Tabletler
Cihazı sıfırlayın kasma donma azalacaktır. Ms problemi tamamen internetten kaynaklı. Eski ve güçsüz bir cihaz yapacak çok birseu yok
Adem7273
Active Level 3
Tabletler
Knk Diğer ayda satacam galaxy tab a9+ alacağım muhtemelen depolama 32GB bana yetersiz geliyor
0 Likes
Tabletler
Tab a9 serisi iyidir ancak yüksek performans istiyorsan s serisi bir tablet öneririm.
0 Likes
Adem7273
Active Level 3
Tabletler
İnşallah sıkıntı olmasa tab a7 telefoncuları götürdüm sadece batarya ve ekran değiştirmesini istedim onlar tablet orjinal olduğunu sorup bu tablet hiç yapılmaz mı?
0 Likes
Adem7273
Active Level 3
Tabletler
Onu yedekleyeceğim verileri başka cihaza aktaracağım ondan sonra
0 Likes
Adem7273
Active Level 3
Tabletler
Devletten aldığım Tablettir
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Tabletler
Satma şansın varsa sat
0 Likes
iwontbeback
Expert Level 1
Tabletler
Devletin verdiği bu tableti satmak yasak. Diğer tabletlerde (General Mobile gibi marka tabletler de veriyorlar) kuralları nasıl bilmiyorum. Ancak Tab A7 için, devletin verdiği belge içinde satılamaz yazıyor. Tabii ki nasıl tespit ederler bilmiyorum. Yazılım olarak uygulamalara kadar her şey aynı. Muhtemelen bulamazlar ama yine de yasak olduğunu belirtmek istedim.
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Tabletler
Devletin verdiğini görmedim
0 Likes